Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 733-530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
2H54IQGN-SC
Out Of stock
Descriere
Oamenii au o multime de mici obiceiuri sau ticuri cum li se mai spune. Unii isi fac crucea la trezire. Altii beau o tuica inainte de culcare. Unii fugaresc pisica neagra, iar altii cresc porci de guineea crezand ca gonesc ghinioanele din casa. Unele obiceiuri sunt bune, altele nu. Un obicei bun e sa suni la ACN de cate ori ramai cu utilajul greu-n pana functionala. Cand, de pilda, trebuie sa schimbi un rulment butuc Dana Spicer 733-530 apare ticul bun. Formezi aproape automat numarul nostru, gura solicita un mecanic… ce mai, cand omul se trezeste din somn, utilajul e gata reparat. Obicei bun, utilaj bun.

Vrei sa ne-ntalnim sambata seara/intr-o carciumioara, la sosea… Vreau, cum sa nu vreau. Nu strica un pahar de vin rosu, 5 mici cu mustar si putina conversatie relaxata. Dar pana sambata hai sa revenim la business. Adica la antreprenorul serios care esti lucrand cu partenerii tai seriosi, cu ACN Piese Utilaje. Cel care accepta informatii si recomandari doar de la consultanti pregatiti, care cumpara doar de la depozite serioase de suport tehnic, care cauta o buna servire si o relatie de afaceri pe termen lung. Am spus ACN? Am spus.

Rulment butuc Dana Spicer 733-530 ofera siguranta miscarii
Cu siguranta, cu totii ne-am jucat cel putin o data in viata cu un rulment. Setul de bile de otel aranjate cu grija intr-o camasa metalica poate parea fascinant pentru multi dintre noi. In cazul rulmentului butuc, acesta este plasat intr-un cilindru gol care se gaseste in centrul rotilor. Rulmentul se deplaseaza pe un ax metalic si contribuie la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Chiar daca nimic nu este cu adevarat nou in lume, totul se poate schimba atunci cand schimbam contextul si categoria. Astfel, ia acest rulment ACN Piese Utilaje si lasa-l sa lucreze pentru tine. Este un obiect deosebit de util!

Serviciul de consultanta iti ofera siguranta
Atunci cand lucrezi cu noi, ai garantia ca iei deciziile cele mai bune pentru afacerea ta cu masini grele! Serviciul nostru de consultanta tehnica este special creat pentru a oferi fiecarui client informatiile suplimentare necesare in legatura cu piesa comandata. Cu expertii nostri in domeniu alaturi de tine, selectarea piesei compatibile poate fi o calatorie tehnica scurta, in care ai parte de o experienta placuta. Prin colaborarea cu noi, nu doar ca vei rezolva problemele si vei alege piesele potrivite pentru utilajul tau, ci vei simti si placerea si satisfactia unei achizitii deosebit de reusite.

Garantie
Garantia producatorului pentru acest rulment butuc Dana Spicer 733-530 este de 6 luni si acopera orice defecte de fabricatie. Deci, daca ai ghinionul sa ai probleme cu el, il poti schimba fara cost. Dar nu uita sa il montezi cum trebuie, altfel nu-i garantat ca va functiona la fel de bine cum functionezi tu cand te prinde o gluma buna!

Livrare
Livram rapid si in siguranta! Comenzile tale sunt gestionate cu mare atentie si profesionalism de echipa noastra. Avem un proces de expediere rapid, iar produsul tau va ajunge la tine in maxim 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Iar daca vrei sa il ridici personal, te asteptam cu bratele deschise la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Montaj
Esti in cautarea unui mecanic de calitate? Avem solutia perfecta pentru tine. Oferim servicii complete de reparatii impreuna cu cei mai buni mecanici din domeniu. Vei beneficia de servicii de montaj profesionist pentru rulmentul comandat sau pentru orice alta piesa de schimb necesara. In acest fel, vei avea garantia unui utilaj functional si eficient pe termen lung.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura