Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 733-518

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
R7L4J36S-SC
Out Of stock
Descriere
Hei, boss! E timpul sa schimbi acest rulment butuc Dana Spicer 733-518 la utilajul tau? Nu ai nevoie sa te panichezi si sa alegi o piesa facuta de mantuiala. La noi gasesti exact ce ai nevoie, o piesa de calitate superioara care iti va face treaba asa cum trebuie. Suntem responsabili si nu ne plac lucrurile facute la repezeala. Avem piese de care suntem absolut siguri, asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Cu piesa noastra, utilajul tau va functiona ca si cum ar fi nou-nout. Noi suntem partenerul tau si lucram pentru tine ca si cum am face-o pentru noi. Asa ca alege-ne si bucura-te de un utilaj reconditionat la cel mai inalt nivel!

Pai, cine mai are timp de sedinte interminabile despre competitie si despre cine e mai tare? Nu ne ardem noi neuronii sa aflam cine are costumul mai scump sau cine are mai multe diplome pe perete! Noi suntem ocupati cu treaburi reale, cu rezolvarea problemelor tale. Nu stam la taclale si nu ne jucam de-a birocratia, cauta tu pe altii pentru asta. Noi suntem ca un motor turbo, luam problema la inceput si in cel mai scurt timp iti dam solutia. Noi nu dam rapoarte, noi dam rezultate! Deci, tine minte, cand ai o problema, noi suntem aici sa o rezolvam, nu sa ne jucam de-a seful mare sau sa facem discutii de umplutura.

Rulment butuc Dana Spicer 733-518 montat corect lucreaza corect!
Se recomanda ca acest rulment sa fie achizitonat impreuna cu perechea lui si montarea tot in pereche, rolul acestora fiind acela de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicata si inlocuirea simeringului care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor precum si verificarea uleiul utilizat in transmisia finala, respectiv sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca este nevoie de o presa mecanica pentru montarea lor in pozitia corecta.

Avem servicii premium pentru tine! Gratuit!
Ne simtim excelent descoperind ca ACN iti inspira ambitia si determinarea si isi concentreaza eforturile pentru a te ajuta permanent ca sa iti atingi obiectivele. Oferim doar recomandari utile pentru montarea corecta a pieselor de schimb sau doar pentru achizitia lor, deoarece acest lucru poate face diferenta intre un utilaj care functioneaza bine si unul care are probleme constante. Echipa ACN ofera consultanta gratuita si este disponibila la orice ora pentru a te ajuta sa gasesti solutii adecvate pentru nevoile tale.

Garantie
Te asiguram ca toate modelele de rulmenti Dana Spicer, inclusiv acest rulment butuc Dana Spicer 733-518, beneficiaza de un certificat de garantie oferit de producator. Acesta acopera eventualele defectiuni din fabricatie pe o perioada de 6 luni. Poti alege cu incredere piesele de schimb la noi din depozit, datorita intregului pachet de avantaje care le insotesc.

Livrare
Dorim sa iti facem viata cat mai usoara. De aceea, indiferent de locul in care te afli, venim la tine cu toate produsele si serviciile noastre. Comanda ta este procesata in cel mai scurt timp si ajunge la tine in maximum 24 de ore. Si nu uita, suntem mereu la dispozitia ta pentru orice intrebare sau nelamurire. Ai nevoie de ajutor la montaj sau de sfaturi utile? Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Vrei sa fii sigur ca masina ta functioneaza in parametrii optimi? Atunci trebuie sa acorzi atentie atat pieselor de schimb cat si montajului lor. Si nu-ti face griji, daca te confrunti cu probleme la montaj, suntem aici pentru tine cu o recomandare de mecanic de incredere. Suna-ne fara ezitare, suntem gata sa te ajutam!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura