Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa brat telescopic spate Komatsu WB98A-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB98A-2
Cod produs
MDPAQ7FH-RA
Out Of stock
Descriere
Alaturi de noi gasesti piese de schimb de cea mai buna calitate, informatii corecte si o echipa de specialisti, gata sa te indrume catre cele mai bune decizii si cele mai inspirate achizitii. Aceasta bucsa brat telescopic spate Komatsu WB98A-2 calitativa este un produs rezistent si fiabil in care poti avea incredere. Un produs compact si bine executat, care a trecut cu brio toate testele calitatii. Un produs de care utilajul tau are nevoie pentru a demonstra in fiecare zi un rulaj perfect, indiferent de cat de intensa este munca la care il supui. Asadar, achizitioneaza acum aceasta piesa de top!

Daca iti doresti cea mai buna performanta pentru utilajul tau, aceasta este solutia perfecta. Zgomotul si vibratiile vor fi mult mai mici, daca tu te vei decide sa achizitionezi bucsele corespunzatoare si performante. O astfel de componenta va atenua aproape toate zgomotele si se va adapta la osii si arcuri, sau la suporturi pentru transmisia de directie, ceea ce va opri transferul zgomotelor cauzate de diferitele devivelari.

O bucsa brat telescopic spate Komatsu WB98A-2 este un produs super calitativ!

Bucsa este o componenta importanta pentru utilajul tau, in ciuda dimensiunilor sale mici. Ce face aceasta bucsa? Bucsele sunt articole de uzura, realizate din mai multe feluri de materiale, printre care se numara cauciucul si poliuretanul. Sunt montate pe articulatiile de directie si pe suspensia vehiculului pentru a controla miscarea in articulatii, pentru a absorbi socurile in cazul denivelarilor si pentru a reduce vibratiile si zgomotul.

Consultanta gratuita oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale!

Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Bucsa brat telescopic spate Komatsu WB98A-2 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O bucsa varf brat telescopic spate pentru buldoexcavator Komatsu WB98A-2 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice:

• 45x53x59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura