Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 735-114

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
XZ84V7FG-SC
Out Of stock
Descriere
Spune-mi numarul defectiunilor din timpul exploatarii ca sa-ti spun ce piese de schimb folosesti. Fiecare operatiune efectuata de utilajul pe care il conduci, este conditionata de modul in care il iti mentii fit. Despre acest rulment diferential Dana Spicer 735-114 pe care l-ai cautat in depozitul nostru, iti putem spune ca poate contribui la forta si la viteza utilajului tau, daca l-ai comandat de la noi si nu te-ai hotarat pentru vreun reconditionat. Te invitam chiar sa participi la identificarea articolului compatibil. Impreuna cu specialistul nostru, care sunt este pentru tine, gata sa ajute. Produsul este permanent disponibil pe rafturile  noastre si poate ajunge la tine in timp util, oriunde te-ai afla.

Daca vrei sa intelegi mai bine profilul activitatii tale, iesi un pic afara din poza si fii atent la detalii. Dintr-o alta perspectiva. Daca ti se pare ca intreruperile in exploatarea utilajului sunt mult prea dese atunci hai sa ne cunoastem. Caci ai nevoie de noi! Te ajutam sa iesi din centrul acestui vartej al nereusitelor si stabilim impreuna o noua rutina, una care sa te fereasca de recidive. Stim cum sa prevenim aceste intreruperi, trebuie doar sa agreezi cu noi si sa incerci sa respecti cativa pasi de intretinere corespunzatoare a sistemului de transmisie al utilajului tau. Rezultatul va fi pe masura implicarii! Iar satisfactia noastra cu atat mai mare, cu cat am contribuit la acest rezultat.

Rulment diferential Dana Spicer 735-114 faciliteaza o functionare indelungata a utilajului
Reducerea frictiunii la rulmentii diferential este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a acestora. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Apuca mana care ti se intinde
Uneori nu ajunge sa stii doar ce ai invatat in timpul exploatarii utilajului pe care il detii. Sunt lucruri care te depasesc, mai ales cele care presupun cunostinte aprofundate si la obiect. Insa nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de cunostinte. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Ei iti ofera gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari sigure pentru piesa de schimb si pentru montajul ei, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului comandat. Suntem mana care ti se intinde.

Garantie
Acest rulment diferential Dana Spicer 735-114 vine insotit de un certificat de garantie de 6 luni de zile, pentru defecte datorate fabricatiei. Acest certificat de garantie si factura fiscala sunt documente importante si nu trebuie sa lipseasca din colet la insotirea marfii. Iar cand ajung, pune-le undeva sigur la pastrare. Ele sunt actele de identitate ale piesei de schimb.

Livrare
Daca ai demarat comanda rulmentului de la noi, nu mai ai mult de asteptat. Noi vom grabi expedierea produsului, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs. Poti verifica interiorul pachetului pentru orice eventualitate. De asemenea, te asteptam la sediul nostru, de unde poti ridica produsul personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem gata sa onoram comanda de la tine.

Montaj
Montajul este o etapa de final de aceea si foarte importanta. Achizitionarea unei piese de schimb este fara folos daca nu este urmata un montaj corect al acesteia. Apeleaza, asadar, la mecanici calificati sau la ateliere specifice pentru a efectua aceasta operatiune cu succes. Te putem consilia, desigur, si pentru aceasta etapa, trebuie doar sa ne ceri si echipa de service mobile cu care colaboram. Aceasta iti va asigura montajul.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura