Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 735-527

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
6P7KDT0R-SC
Out Of stock
Descriere
Abia asteptam ca acest rulment diferential Dana Spicer 735-527 aflat la noi in depozit, sa iti restarteze utilajul, sa ii clarifice, din nou, directia de inaintare. Se va potrivi din prima incercare cu sistemul de transmisie. Piesele noastre de schimb sunt prietenoase, pentru ca sunt construite cu suflet si inteligenta. La prima cheie de dupa reparatie nici n-o sa-ti dai seama ca a fost vreuna. Utilajul astfel reparat se va scutura de starea de lentoare si va porni viguros la treaba. Aproape ca zboara. Dintr-o tara-n alta tara.

Uneori apar situatii neplacute in activitatea ta. C-asa-i in business! Nu ar mai fi palpitant daca totul ar decurge perfect. De pilda mecanicul tau a intarziat la munca. Te gandesti ca poate a uitat ultimul instructaj de protectia muncii. I-ai spus foarte clar, acest tip de utilaj este foarte performant si trebuie sa fii la timp cand incepi sa cauti dupa deficiente, defectiuni si alte vicii. Te ascult desi nu prea ii convine. Nu trece cu vederea masurile de disciplina, chiar daca sunt neplacute. E de preferat ca angajatul tau sa strambe din nas acum decat sa ramana fara el ceva mai incolo. Un business sigur se face cu oameni in disciplinati si cu gandul la munca.

Rulment diferential Dana Spicer 735-527 faciliteaza o functionare indelungata a utilajului
Reducerea frictiunii la rulmentii diferential este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a acestora. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Apuca mana care ti se intinde
Uneori nu ajunge sa stii doar ce ai invatat in timpul exploatarii utilajului pe care il detii. Sunt lucruri care te depasesc, mai ales cele care presupun cunostinte aprofundate si la obiect. Insa nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de cunostinte. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Ei iti ofera gratuit: o identificare corecta a problemei, recomandari sigure pentru piesa de schimb si pentru montajul ei, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului comandat. Suntem mana care ti se intinde.

Garantie
Acest rulment diferential Dana Spicer 735-527 vine insotit de un certificat de garantie de 6 luni de zile, pentru defecte datorate fabricatiei. Acest certificat de garantie si factura fiscala sunt documente importante si nu trebuie sa lipseasca din colet la insotirea marfii. Iar cand ajung, pune-le undeva sigur la pastrare. Ele sunt actele de identitate ale piesei de schimb.

Livrare
Daca ai demarat comanda rulmentului de la noi, nu mai ai mult de asteptat. Noi vom grabi expedierea produsului, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs. Poti verifica interiorul pachetului pentru orice eventualitate. De asemenea, te asteptam la sediul nostru, de unde poti ridica produsul personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Suntem gata sa onoram comanda de la tine.

Montaj
Montajul este o etapa de final de aceea si foarte importanta. Achizitionarea unei piese de schimb este fara folos daca nu este urmata un montaj corect al acesteia. Apeleaza, asadar, la mecanici calificati sau la ateliere specifice pentru a efectua aceasta operatiune cu succes. Te putem consilia, desigur, si pentru aceasta etapa, trebuie doar sa ne ceri si echipa de service mobile cu care colaboram. Aceasta iti va asigura montajul.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura