Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 735-606

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
B72IHT9U-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential Dana Spicer 735-606 este un produs cu calitati fizice excelente, perfect compatibil cu utilajul pe care il detii. Poti avea incredere in noi, stim despre ce vorbim. Iar pe langa articol iti oferim si un pachet complet de servicii adiacente de consultanta. Care nu au niciun cost, sunt pentru tine. Cunoastem cei mai buni producatori de pe piata mondiala si ne aprovizionam doar de la ei. Asadar, nu primesti doar o piesa, ci si tot complexul de material si inteligenta care a dus la conceperea ei. Ne plac varfurile de gama. Nu te lasa niciodata.

Pana si antrepenorii din sectoarele productive au placerile lor specifice. Nu ne referim la cele interzise, caci nu le cunoastem. Ne referim, de pilda, la placerea aceea cand stau relaxati in cabina unei rulote de santier si privesc cum lucreaza utilajele lor. Cum inainteaza, sau cum transporta, sau excaveaza, si tot ce fac ele pentru linistea si bunastarea lui. Se simte bine pentru ca a facut doar investitii reusite si inspirate. Bilantul arata bine si acum poate sa-si ramburseze in avans creditul de dezvoltare contractat de la banca. Pentru ca dezvoltare inseamna si o finantare facuta la timp. Acum el nu are nevoie de piese de schimb, dar cand a avut a stiut unde sa sune. A sunat la noi. Si am raspuns prezent!

Rulment diferential Dana Spicer 735-606 este un produs sigur. Te ajuta la greu!
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Este o piesa de o importanta covarsitoare, de functionarea ei depinzand intregul sistem de transmisie. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Tot ce doriti, fara sa platiti!
Cand ai parte de o defectiune serioasa la utilajul greu, nu mai este doar o problema legata de o componenta care trebuie inlocuita. Apare necesitatea unor recomandari privitoare la produsul compatibil cu utilajul tau. Ai nevoie, poate, si de un plan de asistenta pe termen lung, ca sa nu mai cauti de fiecare data ajutor, tot luand-o de la zero. Si chiar ai nevoie de un mecanic bun, care sa se deplaseze la utilaj de cate ori este nevoie. Pentru toate acestea iti sta tot timpul la dispozitie oricare dintre consultantii nostri. Are solutii pentru fiecare problema care apare. Noi ne ocupam de toate.

Garantie
Acest rulment diferential Dana Spicer 735-606 vine insotit de toate actele tiparite necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru pe care nu trebuie sa il scapi din vedere. Nu este posibila o activitate eficienta fara documentele mijloacelor fixe si de inventar completate corect.

Livrare
Acest rulment poate ajunge la tine in modul care crezi ca ti se potriveste mai bine. Poti ridica piesa direct din depozit sau o trimitem cu curierul. Ne ocupam inclusiv de acest lucru. Ajunge oriunde in tara, in 24 de ore. Platesti la primire cu posibilitatea verificarii continutului din colet. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Este posibil sa nu te descurci cu montajul rulmentului, fiind o piesa care reclama o anumita complexitate a procesului. In acest caz poti solicita oricand echipa noastra de service mobil. Mecanicii cu care colaboram sunt cei mai buni dintre cei buni. Pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, in cel mai scurt timp. Cere-ne contactul lor!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura