Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf antebrat buldoexcavator New Holland LB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110
Cod produs
UCTG8MEF-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un nou simering pentru antebratul utilajului tau, iti recomandam acest simering varf antebrat New Holland LB110 super rezistent si fiabil. Isi va face treaba excelent in orice conditii, chiar daca factorii de uzura pe care ii are de infruntat nu sunt neglijabili. Insa este fabricat din materiale durabile, de cea mai buna calitate, ceea ce ii confera puteri sporite. O fi el mic, dar este pregatit sa infrunte provocari dificile. Este perfect compatibil si cu modelul New Holland LB110B.

Sa lucrezi eficient, fara stresul cauzat de defectiuni poate fi mai usor decat crezi. Tine de preventie, dar si de calitatea pieselor folosite. Iar la noi vei gasi unele impecabile, riguros selectionate, caci nu facem compromisuri in privinta calitatii. In plus, iti oferim si suportul tehnic atat de necesar in multe situatii, dar si alte servicii conexe pe care le vei gasi foarte utile. Suna-ne!

Simering varf antebrat New Holland LB110 - pentru un plus de eficienta!
Acest simering varf antebrat buldoexcavator New Holland LB110 are o misiune importanta in arhitectura masinariei tale, fiind responsabil de etansarea atat de necesara. Asa cum lesne iti poti da seama din denumirea sa, va fi montat pe varful antebratului utilajului tau. Intrucat are de-a face cu presiuni imense si este intens solicitat si supus factorilor de uzura, calitatea materialelor din care este fabricat este de maxima importanta, daca vrei sa te tina. Atunci cand se uzeaza, incep pierderi de lichid si de aici un intreg sir de consecinte neplacute de care cu siguranta nu ti-ar placea sa te lovesti.

Pentru eficienta maxima, apeleaza la consultanta noastra gratuita!
Nu-i intotdeauna usor sa gestionezi problemele tehnice si adesea poti intampina dificultati, fie cu identificarea cauzei ori a piesei compatibile, fie cu alte aspecte ce tin de montaj sau de evolutia ulterioara a situatiei. Pentru astfel de momente sau pentru orice alte informatii ti-ar fi necesare in ceea ce tine de intretinerea utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri raspund cu drag si promptitudine solicitarilor tale si iti ofera solutii personalizate, precum si toate detaliile legate de problema pe care o intampini. Cum spuneam, consultanta aceasta nu te costa niciun leu. Contacteaza-ne!

Ca sa n-ai niciun motiv de ingrijorare, te anuntam ca acest simering varf antebrat New Holland LB110 are si un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii, in cazul in care ar avea defecte de fabricatie. Il regasesti in interiorul coletului, alaturi de factura. Desi nu prea credem ca va fi cazul sa le folosesti, pastreaza-le, sa fie acolo.

Stim cat de pretios este timpul, iar uneori necesitatea de a avea piesa este stringenta, asa ca nu te vom lasa sa astepti prea mult. Poti avea acest simering varf antebrat New Holland LB110 chiar si maine. Comanda online sau telefonic si porneste catre tine. Daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Chiar cand pare a fi o interventie simpla, n-o poti incredinta oricui. Montajul are particularitatile sale, pe care un profesionist le cunoaste cel mai bine, asadar iti recomandam sa te indrepti catre persoane specializate. Iti putem recomanda pe cineva din apropierea ta, daca nu stii la cine sa apelezi. Intreaba departamentul tehnic si se gaseste rapid solutia cea mai buna.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura