Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala cilindru cupa New Holland LB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110
Cod produs
XDB06IKY-AT
Out Of stock
Descriere
Poti fi cu un pas inaintea defectiunilor, daca faci alegerile potrivite la momentul potrivit. Iar acest simering oala cilindru cupa New Holland LB110 care ti-a atras atentia este o alegere isteata din toate punctele de vedere - calitate, pret, eficienta, impact asupra functionarii utilajului tau. Fiabil si extrem de rezistent, se ridica la inaltimea piesei originale in ce priveste calitatea. Perfect compatibil si cu modelul New Holland LB110B.

Suntem bine aprovizionati cu piese de schimb impecabile si consumabile dedicate utilajelor. Problemele tale tehnice sunt pentru noi provocari carora abia asteptam sa le gasim cele mai eficiente solutii. Cand dai de greu, nu te sfii sa ne dai de veste. Consultantii nostri iti vin in ajutor si iti furnizeaza toate informatiile de care ai nevoie si iti vor face recomandari concrete, super eficiente, de remediere a defectiunii. Suna-ne!

Simering oala cilindru cupa New Holland LB110 - o alegere nemaipomenita!
Componentele mai mari si mai complexe iau fata celor mai mici, insa fara acestea din urma, functionarea si durata lor de viata ar fi compromisa, asa ca nu trebuie neglijate nici piesele marunte si simple. Acest simering oala cilindru cupa buldoexcavator New Holland LB110 se monteaza la oala cilindrului cupei si asigura etansarea necesara functionarii optime a componentelor cupei utilajului tau. Un simering uzat va prejudicia lubrifierea componentelor, ceea ce atrage consecinte mult mai neplacute si mai complicate.

Te sustinem la fiecare pas!
Ca sa fii sigur ca alegi fix piesele de care utilajul tau are nevoie, mai bine ne intrebi ori de cate ori ai dubii si chiar si atunci cand nu ai. Un sfat potrivit la momentul potrivit te poate scuti si de neplaceri, si de eforturi si cheltuieli inutile. Si cum nu-i intotdeauna simplu sa descalcesti itele unei defectiuni, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine consultanta oferita gratuit de specialistii nostri. Solutionam orice aspect legat de intretinerea utilajului tau si te informam corect, complet, conform nevoilor tale. Contacteaza-ne!

Comanda linistit! In cazul exceptional in care acest simering oala cilindru cupa New Holland LB110 ar avea defecte de fabricatie, esti perfect acoperit cu o garantie de 6 luni de la data facturarii. Certificatul de garantie si factura le regasesti in interiorul coletului.

Urgenta ta e prioritara pentru noi! Ne vom misca super rapid, incat acest simering oala cilindru cupa New Holland LB110 poate ajunge la tine chiar a doua zi. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda, online sau telefonic, iar noi ti-l expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Primesti piesa - e noua, e frumoasa, e promitatoare. Dar ce te faci daca nea Gica o monteaza asa cum stie el mai bine si te trezesti ca problema e departe de a fi rezolvata? Evita neplacerile pe care ti le poate aduce un montaj impropriu apeland la profesionisti care iti ofera garantia calitatii manoperei efectuate. E mai sigur, mai eficient si acum mai simplu, caci iti putem recomanda un mecanic de incredere din zona ta de activitate.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura