Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf antebrat New Holland B90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90
Cod produs
XK7C0I12-AT
Out Of stock
Descriere
Cautarea ta poate lua sfarsit! Piesa de care ai nevoie poate ajunge la tine in cel mai scurt timp! Acest simering varf antebrat New Holland B90 impecabil este pregatit sa te scoata din impas. Fiabil si extrem de rezistent, gratie materialelor de cea mai buna calitate din care a fost fabricat, este un ajutor pretios pentru buna functionare a utilajului tau chiar si in cele mai dure conditii de exploatare. Este perfect compatibil si cu modelul New Holland B90B.

Iar de mai ai nevoie si de alte piese, scoate lista si arunca o privire pe site. Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele. Daca-ti este mai simplu, ne poti suna si, alaturi de specialistii nostri vei beneficia de o identificare precisa a pieselor necesare utilajului tau. Ne pliem pe nevoile tale si iti oferim servicii conexe foarte utile in relatia cu utilajul tau. Bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Simering varf antebrat New Holland B90 - o alegere nemaipomenita!
Acest simering varf antebrat buldoexcavator New Holland B90 are o misiune importanta in arhitectura masinariei tale, fiind responsabil de etansarea atat de necesara. Asa cum lesne iti poti da seama din denumirea sa, va fi montat pe varful antebratului utilajului tau. Intrucat are de-a face cu presiuni imense si este intens solicitat si supus factorilor de uzura, calitatea materialelor din care este fabricat este de maxima importanta, daca vrei sa te tina. Atunci cand se uzeaza, incep pierderi de lichid si de aici un intreg sir de consecinte neplacute de care cu siguranta nu ti-ar placea sa te lovesti.

Pentru eficienta maxima, apeleaza la consultanta noastra gratuita!
Nu-i intotdeauna usor sa gestionezi problemele tehnice si adesea poti intampina dificultati, fie cu identificarea cauzei ori a piesei compatibile, fie cu alte aspecte ce tin de montaj sau de evolutia ulterioara a situatiei. Pentru astfel de momente sau pentru orice alte informatii ti-ar fi necesare in ceea ce tine de intretinerea utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri raspund cu drag si promptitudine solicitarilor tale si iti ofera solutii personalizate, precum si toate detaliile legate de problema pe care o intampini. Cum spuneam, consultanta aceasta nu te costa niciun leu. Contacteaza-ne!

Ca sa n-ai niciun motiv de ingrijorare, te anuntam ca acest simering varf antebrat New Holland B90 are si un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii, in cazul in care ar avea defecte de fabricatie. Il regasesti in interiorul coletului, alaturi de factura. Desi nu prea credem ca va fi cazul sa le folosesti, pastreaza-le, sa fie acolo.

Stim cat de pretios este timpul, iar uneori necesitatea de a avea piesa este stringenta, asa ca nu te vom lasa sa astepti prea mult. Poti avea acest simering varf antebrat New Holland B90 chiar si maine. Comanda online sau telefonic si porneste catre tine. Daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Chiar cand pare a fi o interventie simpla, n-o poti incredinta oricui. Montajul are particularitatile sale, pe care un profesionist le cunoaste cel mai bine, asadar iti recomandam sa te indrepti catre persoane specializate. Iti putem recomanda pe cineva din apropierea ta, daca nu stii la cine sa apelezi. Intreaba departamentul tehnic si se gaseste rapid solutia cea mai buna.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura