Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf antebrat telescopic New Holland 675E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675E
Cod produs
P8MXO0KA-AT
Out Of stock
Descriere
Principalul partener in activitatea ta este utilajul tau. Cat timp poate lucra la capacitate maxima, iti faci treaba asa cum ti-ai propus. Insa vin si momente mai dificile in care are nevoie de mici sau mari interventii pentru a-si recapata fortele. Te-a ajutat pana acum, ajuta-l si tu pe el, pentru a putea merge mai departe impreuna. Acest simering varf antebrat telescopic New Holland 675E de care se pare ca are acum nevoie utilajul tau este o piesa nemaipomenita, capabila sa inlocuiasca fara probleme si cu rezultate maxime piesa originala. Le deosebeste doar pretul, performantele le sunt similare.

Suntem de aceeasi parte a baricadei! Iti punem la dispozitie tot necesarul tehnic pentru a-ti putea indeplini misiunea fara obstacole. Ai piese de schimb de cea mai buna calitate, identificari precise ca sa nu te trezesti ca ai luat o piesa care se-ar potrivi si nu prea, precum si personal specializat pentru efectuarea interventiilor tehnice. Bonus, primesti si ponturi utile legate de mentenanta. Ca sa-ti mearga brici pe termen lung. Suna-ne!

Simering varf antebrat telescopic New Holland 675E - o alegere inspirata!
Acest simering varf antebrat telescopic parte mobila buldoexcavator New Holland 675E are rolul sau important in structura masinariei tale, fiind responsabil de etansarea atat de necesara. Cel pe care ti-l prezentam, dupa cum poti lesne sa-ti dai seama din denumirea sa, va fi montat pe varful partii mobile a antebratului telescopic al utilajului tau. Are de-a face cu presiuni imense si este intens solicitat si supus factorilor de uzura, asadar calitatea materialelor din care este fabricat este de maxima importanta, daca vrei sa te tina. Cand se uzeaza, incep pierderi de lichid si de aici un intreg sir de consecinte neplacute de care cu siguranta nu ti-ar placea sa te lovesti.

Adauga un plus de eficienta!
Iti va fi mult mai simplu sa iei cele mai bune decizii avand acces la toate informatiile de care ai nevoie, centrate pe nevoile tale. Suntem alaturi de tine de la primul simptom, pana la montaj si, ulterior, mentenanta. Iti asiguram o identificare corecta a cauzei si a remediului potrivit si iti propunem solutii avantajoase de intretinere pe termen lung a utilajului tau. Caci preventia e mult mai simpla decat tratamentul din toate punctele de vedere. Alaturi de noi, te vei bucura de un utilaj sanatos si performant vreme indelungata. Mergi pe mana noastra! N-ai de ce sa stai pe ganduri, consultanta este gratuita! Contacteaza-ne!

Acest simering varf antebrat telescopic New Holland 675E are si un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii, in cazul in care ar avea defecte de fabricatie. Il regasesti in interiorul coletului, alaturi de factura.

Te grabesti? Mai mult ca sigur, iar noi intelegem perfect nevoia ta de a-ti relua cat mai curand activitatea. Iti vom livra acest simering varf antebrat telescopic New Holland 675E super rapid. Plaseaza comanda, online sau telefonic, iar noi ti-l expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Ca sa te asiguri ca utilajul tau va functiona din nou impecabil, asigura-te ca montajul este realizat in maniera profesionista. Esti in cautarea unui mecanic de incredere, care sa faca treaba buna? Da-ne de veste si il trimitem la tine, in orice colt al tarii te-ai afla. Suntem peste tot!

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura