Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru miniincarcator Bobcat T180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T180
Cod produs
J5AS28BQ-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa miniincarcator Bobcat T180 poate fi folosita ca alternativa de succes a modelului original. Nu risca sa-ti manevrezi utilajul daca pompa de apa de semne ca nu mai functioneaza cum trebuie. Fa o schimbare benefica echipamentului tau si investeste intr-o piesa de calitate! Extrem de eficienta in restabilirea echilibrului termic al motorului, piesa aceasta este alegerea perfecta! Ti se va livra cu tot cu certificat de garantie! Cere acum o oferta pentru a studia totul cu atentie!

La alegerea componentei dorite vei avea mereu serviciul gratuit de consultanta tehnica disponibil! Suna acum si vei avea sansa sa stai de vorba cu cei mai pregatiti oameni din domeniu! Atunci cand vrei sa-ti construiesti un business care are la baza folosirea utilajelor, este bine sa apelezi si la servicii de mentenanta serioase. La ACN Piese Utilaje, gasesti o echipa formata din profesionisti. Ei te pot ajuta in acest sens. E momentul sa te interesezi de serviciile noastre!

Pompa de apa miniincarcator Bobcat T180 - comercializata la pret deosebit!

Pompa de apa se uzeaza cu trecerea vremii. Lichidul de racire nu-si mai face treaba cum trebuie, iar motorul tau se va defecta. Te-ai intrebat de ce ai ajuns in punctul de a o schimba? Sunt multe cauze, garniturile cedeaza, se contamineaza lichidul de racire cu agenti poluanti, mai apare si rugina… Dar e important sa stii ca tu poti prelungi perioada de functionare a unei pompe de apa, folosind un antigel cu proprietati anti-corozive.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de apa pentru miniincarcator Bobcat T180 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de apa miniincarcator Bobcat T180 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura