Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
G5SQ1NVZ-CD
Out Of stock
Descriere
In fiecare zi, in fiecare clipa, ne hranim pasiunea cu piese de schimb. Poate ca-i ciudat pentru unii, dar pe noi ele ne tin in priza. Ele ne alimenteaza visurile. Asa ca mereu ne punem cunostintele in aplicare pentru a-ti putea fi de ajutor. Insa adevaratii specialisti sunt reprezentati de piesele de schimb. Astazi iti recomandam o maestra a detensionarii situatiilor-limita. Priveste cu atentie la acest radiator miniincarcator Bobcat 751 si achizitioneaza-l numaidecat pentru ca e o piesa aftermarket perfecta utilajul tau.

Piesele noastre de schimb sunt asemenea mesterilor silentiosi, dar teribil de eficienti ai utilajelor tale. Fiind faurite dupa cele mai inalte standarde, acestea stiu exact ce au de facut pentru a-ti mentine utilajele intr-o stare de functionare optima. Indiferent de ce ar avea nevoie angrenajul utilajului tau poti gasi la noi. Si nu doar ca poti gasi, ci te poti baza pe componentele noastre. Acestea au fost concepute pentru a se potrivi perfect nevoilor utilajului si pentru a-si indeplini menirea vreme indelungata. Alege calitatea la fiecare pas pe care il faci!

Radiator miniincarcator Bobcat 751 - daca vrei sa iti mearga bine utilajul!

Pentru a tine totul sub control si a nu-ti lasa utilajul sa clocoteasca de furie, alege acest radiator. O piesa aftermarket calitativa.

Pentru a te asigura de reusita!

Ca sa iti asiguri reusita, poti sa iti pui increderea in serviciul gratuit de consultanta pe care il avem. Apeleaza-ne si bucura-te de o conversatie lamuritoare cu unul dintre colegii nostri!

Vrem sa fii linistit atunci cand comanzi acest radiator miniincarcator Bobcat 751 de la noi. De aceea, piesa va ajunge la tine insotita de un certificat de garantie ce e valabil 6 luni. Acesta acopera eventualele defectiuni din fabrica.

Trimitem spre tine acest radiator miniincarcator Bobcat 751 prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Astfel te vei bucura in curand de ea. Iar de ai nedumeriri contacteaza-ne pentru a le lamuri!

Atelierele de specialitate, cu profesionistii lor, sunt calea sigura cand vine vorba de montaj. Nu risca!

Specificatii tehnice

Lungime totala - 810mm
Latime - 320mm
Grosime - 170mm
Dimensiuni fagure - 670x290x60mm
2 stuturi cu diametru de 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura