Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru miniincarcator Bobcat S175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S175
Cod produs
HU9SIZTY-IA
Out Of stock
Descriere
Azi e momentul propice pentru o noua investitie in miniincarcatorul tau! Alege pompa de apa miniincarcator Bobcat S175 care sa-ti aduca siguranta maxima in timpul exploatarii utilajului. Motorul are nevoie de calitatile sale tehnice, iar compatibilitatea pe care o ofera este maxima! Pretul accesibil te va ajuta sa te decizi si mai repede! Comanda o poti face simplu si fara batai de cap, iar transportul pana la tine dureaza doar 24 de ore! Nu pierde ocazia de a-ti repara utilajul cu bani putini!

Avem grija de utilajele tale aducandu-ti mai aproape componentele de care are acesta nevoie! Aici intervenim noi si iti putem fi parteneri de incredere! Am putea fi cheia succesului afacerii tale, totul depinde de alegerile tale! Afla ce servicii faine ai putea obtine incheind un parteneriat cu noi! Succesul tau este si succesul nostru! Piesele noastre sunt cele mai bune, iar serviciile sunt realizate de echipe de profesionisti! Contacteaza-ne!

Pompa de apa miniincarcator Bobcat S175 - va functiona perfect pe utilajul tau!

Utilajul tau nu poate functiona cu un sistem de racire defect. Nu astepta pana ce masinaria nu va mai actiona deloc. Verifica din cand in cand daca ai pierderi de antigel, urmele de rugina sunt semne care ar trebui sa te ingrijoreze. Nu trata cu superficialitate urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor, ele pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de apa pentru miniincarcator Bobcat S175 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de apa miniincarcator Bobcat S175 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura