Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare Perkins 2641A084

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins
Cod produs
VCU3KO1Q-AT
Out Of stock
Descriere
Iti intelegem ingrijorarea. Pompa de alimentare nu-i o componenta oarecare si stim cat de neplacut e sa te trezesti ca te-a lasat balta. Insa nu-i cazul sa te stresezi. Te scapam rapid de problema si iti vei putea relua linistit activitatea cat de curand. Avem pentru tine o pompa alimentare Perkins 2641A084 de toata isprava, care iti va repune utilajul in functiune si il va alimenta mult timp de-acum incolo, caci da dovada de rezistenta si fiabilitate, oricat de intens ar fi solicitata. Asigura-i un montaj pe masura performantelor sale si inlocuieste si filtrul daca tot esti la capitolul asta si-o sa-ti mearga treaba ca pe roate!

Alegerile pe care le faci iti influenteaza parcursul. Daca te zgarcesti la mere, o sa dai mai mult pe pere si nu faci mare branza. Pune accent pe calitate si o sa-ti dea cu plus la performanta. Gasesti la noi toate resursele necesare pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima, mereu pregatit de actiune - o gama generoasa de piese de schimb impecabile, dar si o echipa de specialisti bine pregatita teroretic si practic, care iti va oferi tot suportul tehnic de care ai nevoie pentru remedierea problemelor tehnice pe care le intampini. Suna-ne!

Pompa alimentare Perkins 2641A084 - un ajutor de nadejde!
Pentru motor este esential sa fie alimentat in permanenta cu combustibil din rezervor, altfel cum ar mai putea porni? Nu-ti poti lipsi utilajul de pompa de alimentare, daca vrei sa te poti folosi de el. Altfel, sta pe butuci bine mersi. Aceasta pompa de alimentare Perkins 2641A084 este cea care asigura alimentarea sistemului cu combustibil si mentine presiunea normala a acestuia. Atunci cand pompa capituleaza, motorul ramane flamand si, evident, se va opri. Calitatea consumabilelor pe care le folosesti are un impact considerabil asupra duratei de viata a acestei pompe.

Uita de stresul defectiunilor! Contacteaza-ne si te vom scoate la liman!
Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti ofere asistenta tehnica de care ai nevoie, de la chestiuni simple, la cele de-a dreptul complicate. Iti vor furniza informatii pretioase legate de remedierea defectiunilor si de intretinerea utilajului tau pe termen lung, astfel incat sa te poti bucura de cele mai bune rezultate, zi de zi. Solutiile pe care ti le ofera sunt adaptate nevoilor tale, caci ne place sa facem lucrurile sa fie cat mai simple si mai eficiente. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Comanda fara nicio grija! Aceasta pompa alimentare Perkins 2641A084 este insotita de o garantie de 1 an de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare dar totusi, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Cand arde, arde! Ne vom asigura ca aceasta pompa alimentare Perkins 2641A084 ajunge la tine in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Daca nu vrei sa arunci bani pe apa sambetei si nici sa pierzi timpul, lasa montajul in seama unor profesionisti. Nu de alta, dar daca montajul lasa de dorit, piesa in cauza ar putea fi compromisa si chiar si piesele conexe ar putea avea de suferit. Iti recomandam ca, o data cu pompa sa inlocuiesti si filtrul, ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura