Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Perkins 4.41

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 4.41
Cod produs
2EA78HNG-IA
Out Of stock
Descriere
Avem intotdeauna oferte extraordinare la piese de schimb. Pompa de alimentare motor Perkins 4.41 este doar una dintre sumedeniile de piese care beneficiaza de un pret extraordinar de profitabil. Te asiguram ca nu e numai pretul de ea. Calitatea este superioara pentru ca ea se fabrica pe teritoriul Uniunii Europene si standardele aici se respecta, nu se discuta. Este o regula care a transformat aceasta piesa in alternativa numarul unu, ea poate inlocui fara probleme modelul original.

Primesti tot in aceasta comanda si garnitura care iti usureaza etansarea corpului pompei de blocul motor. Nu te grabi sa te opresti aici cu achizitionarile de componente. Noi te sfatuim sa iei si un filtru de motorina pe care sa-l inlocuiesti tot acum. El va face ca piesa sa functioneze cu eficienta maxima si asta se va vedea si in randamentul pe care il va da utilajul. Iar daca doresti si un montaj care sa termine complet povestea aceasta si sa o faca si repede, acceseaza serviciul gratuit de consultanta tehnica si solicita o programare la service-ul mobil.

Pompa de alimentare motor Perkins 4.41 - in gama noastra variata de piese!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru motor Perkins 4.41 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare motor Perkins 4.41 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura