Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare JCB 17/401900

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
IRUO27AD-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau nu poate functiona cand pompa de alimentare il abandoneaza, caci combustibilul nu mai reuseste sa ajunga la motor. E urgenta problema, stim, de aceea nu te vom lasa sa astepti prea mult solutia salvatoare. O pompa alimentare JCB 17/401900 asteapta in depozitul nostru sa intre in actiune si sa-ti ofere performante excelente. Este o piesa extrem de rezistenta si de fiabila, fabricata cu maxima precizie si atentie la detalii, din materiale de cea mai buna calitate. Isi face treaba de minune vreme indelungata, alimentand motorul cu combustibilul de care are atata nevoie. Ideal ar fi sa schimbi si filtrul, daca tot intervii, ca sa te asiguri ca totul va merge brici.

Orice defectiune ai intampina, nu ezita sa ne contactezi! Avem solutii pentru orice problema tehnica a utilajului tau - o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de o calitate ireprosabila, pregatite sa-ti ofere rezultate remarcabile cand le pui la treaba. Alege-le pe cele de care utilajul tau are nevoie pentru a-si recapata sanatatea. Specialistii nostri sunt aici pentru a te indruma. Suna-ne si fa-ti misunea mai usoara!

Pompa alimentare JCB 17/401900 - pentru o functionare ca la carte!
Unele componente sunt indispensabile pentru functionarea utilajului tau. Altfel spus, fara ele, pur si simplu nu-ti merge, caci au functii vitale in organismul complex care este utilajul tau. Iar aceasta pompa de alimentare JCB 17/401900 este una dintre aceste componente esentiale, caci ea asigura alimentarea sistemului cu combustibil si mentine presiunea normala a acestuia. Daca pompa cedeaza, combustibilul nu mai ajunge din rezervor la motor, fluxul se intrerupe, iar motorul se opreste. Pentru a prelungi durata de viata a pompei, dar si a celorlalte componente, iti recomandam sa folosesti intotdeauna consumabile de cea mai buna calitate.

Avem grija sa scapi de griji!
Sunt momente in care te poti simti depasit de problemele tehnice pe care le intampini. Sau poti avea nelamuriri si ai vrea sa te asiguri ca actionezi corect, ca alegi piesa potrivita. Una peste alta, orice defectiune presupune un stres suplimentar si face mult sa ai acces facil la informatiile necesare pentru a iesi din impas. Contacteaza-ne! Iti oferim consultanta gratuita! Orice aspect legat de intretinerea utilajului tau iti va fi limpezit pe data. Iti va fi mult mai usor sa depasesti obstacolele fiind bine informat.

Esti pe deplin asigurat! Aceasta pompa alimentare JCB 17/401900 vine la pachet cu o garantie de 1 an de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Sunt rare astfel de cazuri dar, pentru orice eventualitate, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Intelegem perfect cat de urgenta e problema, dar nu-ti fa griji, iti vom livra aceasta pompa alimentare JCB 17/401900 in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Pentru a te bucura din plin de performantele piesei, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care cunosc foarte bine aspectele ce trebuie avute in vedere. Un montaj impropriu iti poate aduce surprize neplacute si treaba s-ar putea sa nu mearga asa cum ti-ai propus. Ai nevoie de o programare la un mecanic priceput din zona ta? Da-ne de veste si se rezolva!

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura