Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-74

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
6P9FG4TH-SC
Out Of stock
Descriere
Suntem oameni si nu strica niciodata sa experimentam un pic de extravaganta. Sa ne dam speciali. Nu insa cand trebuie sa cumperi un rulment diferential Dana Spicer 315-111-74 Aici nu mai merge jucaria cu cine e mai tare din parcare. Caci ai nevoie de cap si de ce este in el si nu de muschi. Pentru ca risti sa arunci banii si sa primesti in schimb nimic. Asadar, alege intotdeauna rational si informat. Alege un furnizor serios, cu exprienta si cu recomandari din piata foarte bune. Alege-ne pe noi! Cumperi rulmentul, il montezi, utilajul pleaca la treaba lui iar tu, apoi, stapanesti parcarea.

In orice faci pune si doua degete de pasiune. Ca sa dea gust muncii tale. Stim ca, de regula, la carte se mai spune ca un adevarat profesionist este acela care isi face treaba rece, cinic si concentrat doar pe situatie. Si poate fi adevarat, caci in lumea asta nimic nu e complet fals, cum nimic nu e absolut adevarat. Insa asta este pentru rezultatele sigure dar fara stralucire. Noua ne plac, insa, rezultatele stralucitoare, aerul tare al succesului, premiul I cu coronita. Iar pentru asta, stimate client, in orice faci, pune si doua degete de pasiune. Si, aminteste-mi mereu, lucreaza doar cu campionii!

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-74 asul din maneca!
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Cateva cuvinte despre acesta. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceeasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Consultanta gratuita de la un capat la altul
Avem ac de cojocul fiecarei defectiuni care apare la utilajele clientilor nostri. Prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, le oferim suport pentru a-i conduce spre cele mai bune decizii. Astfel, acestia beneficiaza gratuit de:
• o identificare corecta a problemei tehnice;
• o solutie personalizata in functie utilaj si tipul problemei tehnice;
• interventii la fata locului, prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori;

Garantie
Ne dorim ca parteneriatul nostru sa acopere toata aria unui business de succes. De aceea, facem lucrurile posibile. Astfel, nu iti expediem acest rulment diferential Dana Spicer 315-111-74 singur singurel in pachet, ci alaturi de perechea lui si de un certificat de garantie, care acopera riscul unor eventuale defectiuni din fabrica. Totul e in regula.

Livrare
Suntem usor de gasit! Mai greu gasesti umbrela de ploaie de deasupra capului si te intrebi iritat unde mama ei ai ratacit-o! Asadar, cum ce te-ai decis pentru acest rulment, cum il pregatim pentru livrare. Expeditia nu face pe drum mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Platesti la primire si verifici inainte. Daca te afli prin zona, te asteptam la sediu. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un profesionist iti va executa montajul ca la carte si nu va incepe cu o pauza de masa. De la ce sa ti se faca foame? Rulmentul are insa nevoie de o fixare perfecta. Functionarea ireprosabila a utilajului tau depinde mult de aceasta etapa de final. Daca nu cunosti un mecanic, ok, cunoastem noi. Te va cauta in cateva minute.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura