Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniincarcator Komatsu CK25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CK25
Cod produs
A5YJREC7-AT
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti maxim de la utilajul tau, ofera-i maxim. Fiecare aspect este important cand e vorba de intretinerea acestuia, chiar si piesele cele mai banale trebuie tratate cu atentie, nu le alege la intamplare, ca sa nu pierzi vremea cu reparatii. Pentru cupa utilajului tau, avem un dinte miniincarcator Komatsu CK25 impecabil, pregatit sa-ti ofere rezultate excelente in teren vreme indelungata, caci este extrem de rezistent. Metalul din care a fost fabricat este unul foarte dur, incat n-ai de ce sa-ti faci griji, n-are sa te lase prea curand, daca il montezi corect. Este perfect compatibil si cu modelul Komatsu CK25-1.

Nu uita de suruburi si piulite cat mai zdravene pentru fixarea lui, caci nu-i loc pentru improvizatii cand iti doresti eficienta. Le gasesti si pe acestea la noi, pe potriva acestui dinte, ca sa te bucuri de rezultate nemaipomenite. Si orice alte piese ti-ar mai trebui, suntem pregatiti sa ti le punem la dispozitie de indata, ca sa poti remedia cat mai rapid defectiunile. Specialistii nostri te consiliaza pas cu pas in alegerea lor, dar si in privinta oricarui alt aspect ce tine de intretinerea utilajului tau. Suna-ne!

Dinte miniincarcator Komatsu CK25 - o alegere excelenta pentru un plus de performanta!
Un dinte pentru miniincarcator Komatsu CK25 este exact ce-i trebuie utilajului tau ca sa muste mai zdravan si sa dea randamentul pe care ti-l doresti. Nu de alta, dar o dantura impecabila este esentiala pentru functionarea sa optima. Atunci cand dintii se uzeaza, eficienta utilajului tau are de suferit, iar componentele bratului si cele ale sistemului hidraulic sunt mai intens solicitate, ceea ce sigur nu le prieste. Iti recomandam sa inlocuiesti la timp dintii uzat, ca sa nu te trezesti cu probleme mai serioase si mai costisitoare.

Ti-e mai usor sa lucrezi cu spor!
Cand ai nevoie de indrumare, nu ezita sa ne contactezi. Ai la dispozitie serviciul nostru de consultanta gratuita, care si-a dovedit din plin utilitatea de-a lungul timpului. Expune-ne pe scurt problema tehnica pe care o intampini, iar specialistii nostri vor veni cu cele mai eficiente solutii. Mergi pe mana noastra si-o sa-ti mearga treaba struna. Fara batai de cap, fara alergatura, rapid si eficient! Contacteaza-ne!

De are vreun defect, ti-l inlocuim. Pentru acest dinte miniincarcator Komatsu CK25 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Gasesti documentele necesare in interiorul coletului. Pastreaza-le, just in case!

Iti intelegem urgenta si nu-ti vom irosi timpul. O data ce ai plasat comanda online sau telefonic, acest dinte miniincarcator Komatsu CK25 porneste catre tine. Iar daca-ti este la indemana, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala.

Ca sa beneficiezi la maxim de investitia facuta, acorda montajului atentia cuvenita. Nu te incurca cu orice surubar, daca vrei sa-ti iasa treaba ca la carte. Te sfatuim sa apelezi la persoane calificate, care stiu exact ce aspecte trebuie avute in vedere pentru a avea cele mai bune rezultate. Daca nu cunosti pe nimeni, da-ne de veste si iti facem rost de un mecanic priceput din zona ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura