Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator JCB 8032

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8032
Cod produs
75CMTNWH-AT
Out Of stock
Descriere
Fara niste dinti impecabili, musca el cat musca, dar de la o vreme o sa constati ca il cuprinde oboseala, apoi ca-i cedeaza vreo componenta a bratului ori a sistemului hidraulic, incat o sa-ti vina sa te iei cu mainile de cap. Sa inlocuiesti dintii uzati e varianta cea mai simpla, iar noi venim in intampinarea nevoilor tale cu acest dinte miniexcavator JCB 8032 impecabil, care ii va reda forta utilajului tau. Da dovada de rezistenta sporita, caci este fabricat dintr-un metal extrem de dur, incat oricat de dificile ar fi conditiile de exploatare, te poti baza pe el. Compatibil si cu modelul JCB 8032Z.

Fii atent la semnalele utilajului tau si actioneaza atunci cand constati ca intampina probleme, caci o piesa uzata le poate compromite usor si pe cele conexe. Gasesti la noi orice piesa i-ar fi necesara utilajului tau pentru a-si recapata sanatatea. Mizam pe calitate, astfel ca vei gasi intotdeauna cele mai bune remedii impotriva defectiunilor pe care le intampina acesta. Iar ca sa iti fie cat mai simplu, specialistii nostri te ghideaza in alegerea celor potrivite, oferindu-ti solutii eficiente si avantajoase. Suna-ne!

Dinte miniexcavator JCB 8032 - un ajutor de nadejde!
Acest dinte pentru miniexcavator JCB 8032 iti ajuta utilajul sa muste solul cu sete, in ritmul in care ti-ai propus, oferindu-i un plus de eficienta. Dintii cupei utilajului tau trebuie sa fie mereu in perfecta stare, bine ascutiti, altfel vor fi afectate componentele bratului sau cele ale sistemului hidraulic, care vor fi nevoite sa faca eforturi suplimentare pentru a mentine activitatea in parametri optimi. De ce sa te complici, asumandu-ti functionarea cu niste dinti tociti, cand poti preveni atat de simplu probleme mai complexe?

Cu aliati de nadejde treci si marea!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la orice informatie ti-ar fi necesara pentru a-ti repune utilajul pe pozitii. Defectiunile pot fi uneori de-a dreptul complicate, dar nu te stresa, acum poti sa le vii de hac fara prea mare efort. Iti oferim consultanta completa, adaptata nevoilor tale si, nu in ultimul rand, gratuita! Specialistii nostri sunt pregatiti sa dea curs solicitarilor tale, oferindu-ti solutiile cele mai eficiente pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Iti va fi mult mai simplu! Contacteaza-ne!

Iti oferim pentru acest dinte miniexcavator JCB 8032 o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Nu prea credem sa fie nevoie, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Pretuim promptitudinea, de aceea iti vom livra acest dinte miniexcavator JCB 8032 in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Chiar daca piesa e de calitate, rezultatele nu vor fi cele asteptate daca montajul lasa de dorit. Sunt multi care s-ar pricepe, dar de la „s-ar” pana la „se” e cale lunga in practica. Cel mai bine este sa apelezi pentru efectuarea oricarei interventii tehnice la persoane specializate. De ai nevoie de o recomandare, da-ne de veste si se rezolva!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura