Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniincarcator JCB Robot 185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 185
Cod produs
PK2VQBWA-AT
Out Of stock
Descriere
Dupa o vreme, e normal ca dintii cupei sa se toceasca, pentru ca au de suportat sarcini grele, nu gluma, iar mediul de lucru nu-i din cele mai prietenoase. Iti recomandam un dinte miniincarcator JCB Robot 185 extrem de rezistent, ca sa nu te intorci prea curand la aceeasi problema. Fiind fabriocat dintr-un metal foarte dur, nu se va rupe cu usurinta si nici nu se va toci prea curand. Calitatea si performantele sale se ridica la inaltimea celor ale dintelui original. Doar pretul face diferenta! Perfect compatibil si cu modelele JCB Robot 185HF, JCB Robot 185HFLE si JCB Robot 185LE.

De ce sa fii posomorat, cand poti intampina problemele cu zambetul pe buze? Stiind ca ai la cine apela cand te lovesti de vreo defectiune, vei privi altfel lucrurile. La noi gasesti oricand ai nevoie piesele de schimb pe care utilajul tau ti le solicita. Nu-ti fa griji daca nu reusesti sa depistezi cauza problemei, echipa noastra de specialisti se ocupa de acest aspect si iti ofera prompt remediile necesare. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Dinte miniincarcator JCB Robot 185 - pentru un plus de eficienta!
Acest dinte pentru miniincarcator JCB Robot 185 iti ajuta utilajul sa-si indeplineasca in forta misiunea, muscand cu usurinta in teren. Caci este foarte important ca dintii cupei utilajului tau sa fie in perfecta stare, bine ascutiti, altfel apar probleme fie la componentele bratului, fie la cele ale sistemului hidraulic. Daca nu te deranjeaza ca utilajul tau lucreaza un pic mai greu, o defectiune a pompei de apa mai mult ca sigur te-ar deranja. Ia masuri la timp, inlocuind dintii cu probleme si-o sa-ti functioneze ca la carte.

Orice nelamurire ai avea, ti-o limpezim pe data!
Pentru a-ti face cat mai usoara misiunea, serviciul nostru de consultanta vine in intampinarea nevoilor tale. Primesti toate informatiile de care ai nevoie, te ajutam sa identifici piesele potrivite problemei tehnice pe care o intampini si iti putem concepe si un plan personalizat pentru intretinerea utilajului tau. Astfel, iti va fi mult mai simplu sa gestionezi aspectele tehnice, optand pentru cele mai eficiente solutii. Nu-ti fa griji, consultanta este gratuita! Contacteaza-ne si descopera avantajele pe care ti le oferim!

Comanda linistit, daca are vreun defect, ti-l inlocuim. Acest dinte miniincarcator JCB Robot 185 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt foarte rare, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si nu te vom lasa sa astepti prea mult. Vei primi acest dinte miniincarcator JCB Robot 185 super rapid, in orice colt al tarii te-ai afla. Contacteaza-ne online sau telefonic si ne punem in miscare. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru situat langa Bucuresti.

Calitatea montajului are impact considerabil asupra performantelor piesei, de aceea nu-ti recomandam sa apelezi la amatori. Nu de alta, dar un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza, cat si piesele conexe. Daca tii la timpul si la banii tai, lasa montajul pe mainile unor persoane specializate. La nevoie, te punem in contact cu un mecanic priceput din apropierea ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura