Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator JCB 8018

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8018
Cod produs
C8PMY41S-AT
Out Of stock
Descriere
Cand i se tocesc dintii, se poate trezi cu dureri de stomac. Adicatelea de pompa. Hidraulica, in speta, caci sistemul hidraulic este antrenat in ceea ce se poate numi muscatura utilajului tau. Sunt necesare schimbari de dinti, daca nu vrei schimbari de altele mai complexe si mai costisitoare. Iar acesta dinte miniexcavator JCB 8018 te va scoate din impas si iti va ramane alaturi vreme indelungata, caci este o super piesa la un super pret. Mizam pe calitate si iti recomandam sa faci la fel, caci dintele acesta iti va depasi cu siguranta asteptarile. Tot ce ai de facut este sa ii asiguri un montaj corespunzator, iar el isi va face treaba ca la carte vreme indelungata. Este compatibil si cu modelele JCB 8018CTS, JCB 8018CTSAG,  JCB 8018CTSDL, JCB 8018CTSM si JCB 8018ORFS.

Daca ai dubii privind compatibilitatea unei piese ori nu stii ce sa cauti, ori poate nu deslusesti simptomele utilajului tau, exista rezolvare pentru toate si iti e la indemana. Pune mana pe telefon sau pe taste si intra in legatura cu specialistii nostri. Nu vei mai avea intrebari, ci raspunsuri, iar problemele isi vor gasi solutiile cele mai eficiente. Ce mai astepti?

Dinte miniexcavator JCB 8018 - o alegere inspirata!
Acest dinte pentru miniexcavator JCB 8018 iti ajuta utilajul sa muste solul cu sete, in ritmul in care ti-ai propus, oferindu-i un plus de eficienta. Dintii cupei utilajului tau trebuie sa fie mereu in perfecta stare, bine ascutiti, altfel vor fi afectate componentele bratului sau cele ale sistemului hidraulic, care vor fi nevoite sa faca eforturi suplimentare pentru a mentine activitatea in parametri optimi. De ce sa te complici, asumandu-ti functionarea cu niste dinti tociti, cand poti preveni atat de simplu probleme mai complexe?

Cu aliati de nadejde treci si marea!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la orice informatie ti-ar fi necesara pentru a-ti repune utilajul pe pozitii. Defectiunile pot fi uneori de-a dreptul complicate, dar nu te stresa, acum poti sa le vii de hac fara prea mare efort. Iti oferim consultanta completa, adaptata nevoilor tale si, nu in ultimul rand, gratuita! Specialistii nostri sunt pregatiti sa dea curs solicitarilor tale, oferindu-ti solutiile cele mai eficiente pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Iti va fi mult mai simplu! Contacteaza-ne!

Iti oferim pentru acest dinte miniexcavator JCB 8018 o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Nu prea credem sa fie nevoie, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Pretuim promptitudinea, de aceea iti vom livra acest dinte miniexcavator JCB 8018 in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Chiar daca piesa e de calitate, rezultatele nu vor fi cele asteptate daca montajul lasa de dorit. Sunt multi care s-ar pricepe, dar de la „s-ar” pana la „se” e cale lunga in practica. Cel mai bine este sa apelezi pentru efectuarea oricarei interventii tehnice la persoane specializate. De ai nevoie de o recomandare, da-ne de veste si se rezolva!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura