Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator Hyundai R16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyundai R16
Cod produs
0AKRQF85-AT
Out Of stock
Descriere
DIntii cupei utilajului tau necesita un strop de atentie. Cum sunt elemente de uzura, nu-i ceva neasteptat ca ei sa se toceasca la un moment dat, doar au de infruntat atatea si-atatea provocari dificile. Important este, insa, sa nu amani inlocuirea celor compromisi, pentru ca risti sa te trezesti cu surprize neplacute, cum ar fi defectarea pompei hidraulice. Iti recomandam acest dinte miniexcavator Hyundai R16 de foarte buna calitate, capabil sa te surprinda cu rezistenta sa. Nu va ceda prea curand, chiar de este expus celor mai dificile conditii de exploatare, caci este fabricat dintr-un metal extrem de dur. Calitate excelenta la un pret super accesibil!

Descopera avantajele pe care ti le oferim! Am adunat in depozitul nostru o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate destinate utilajelor, pentru a gasi intotdeauna remediul cel mai eficient de care utilajul tau are nevoie. Si, ca sa nu-ti bati capul cu identificarea pieselor potrivite, venim in intampinarea nevoilor tale cu o echipa de specialisti pregatita sa-ti ofere tot suportul tehnic necesar pentru o rezolvare rapida si eficienta a oricarei probleme tehnice cu care te confrunti. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Dinte miniexcavator Hyundai R16 - o alegere inspirata!
Cu acest dinte pentru miniexcavator Hyundai R16 ii oferi forte proaspete utilajului tau, pentru a putea sa muste cu sete solul, oricat de dur ar fi, sporind in eficienta. Vezi prea bine ca atunci cand dintii i se uzeaza, masinaria ta pare nitel cam obosita si, ca sa faca fata, isi supune pompa hidraulica si bratul la eforturi suplimentare, care le vor uza prematur. Ca sa mearga treaba snur, prevenind defectiuni mai ample, inlocuieste la timp dintii uzati.

Cand ai dubii, contacteaza-ne!
Poate nu esti sigur daca o piesa se potriveste sau nu utilajului tau. Ori poate nu stii ce remedii sa-i oferi utilajului tau pentru a se insanatosi. De ce sa-ti bati capul, cand ne poti cere ajutorul? Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda intrebarilor tale si sa-ti ofere rapid solutiile potrivite pentru a depasi impasul. Consultanta este gratis! Contacteaza-ne!

Fii fara grija, pentru acest dinte miniexcavator Hyundai R16 ai si o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar avea defecte de fabricatie. Sunt extrem de rare astfel de cazuri, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Intelegem ca te grabesti, dar nu-ti fa griji, iti vom livra acest dinte miniexcavator Hyundai R16 super rapid. Contacteaza-ne online sau telefonic siporneste catre tine. Iar de esti prin zona, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru situat langa Bucuresti.

Cat de buna ar fi o piesa, important e si cum e montata, ca sa-si poata face treaba ca la carte. Apeleaza la profesionisti si vei avea rezultate excelente. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem o echipa de incredere din apropierea ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura