Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniincarcator Bobcat 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 610
Cod produs
B57T9QHY-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajului tau ii trebuie dinti zdraveni pentru a putea face fata sarcinilor dificile, nu-l lasa sa functioneze asa, avand unul sau mai multi dinti uzati. Performantele sale vor avea de suferit si te poti trezi si cu alte neplaceri. Mai bine rezolvi acum problema cu acest dinte miniincarcator Bobcat 610 nemaipomenit. Operatiunea e mult mai simpla si mai putin costisitoare decat inlocuirea pompei hidraulice, care ar putea fi afectata in timp, fiind mai intens solicitata. Iar dintele acesta iti va depasi asteptarile, caci este extrem de rezistent, fiind fabricat dintr-un metal foarte dur. Nu-l sperie provocarile si nici conditiile severe de lucru, te poti baza pe el vreme indelungata. Este o piesa aftermarket de toata isprava, care iti va oferi performante similare celor ale dintelui original la un pret foarte avantajos.

Fii atent la semnalele utilajului tau si, cand il vezi cam obosit, nu amana, ofera-i remediile necesare pentru a-si recapata fortele. Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor, toate una si una, caci punem mare accent pe calitate, dar si pe satisfactia clientilor nostri. Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, te consiliem pas cu pas, de la primul simptom pana la montaj si chiar si dupa aceea, in ce priveste mentenanta. Suna-ne, vei economisi resurse pretioase!

Dinte miniincarcator Bobcat 610 - o alegere isteata pentru un plus de eficienta!
Cand dintii se tocesc, randamentul utilajului tau are de suferit si, pentru a se mentine pe pozitii, o serie de alte componente muncesc mai mult, ceea ce in timp duce la uzura lor. Este mult mai simplu si net mai ieftin sa inlocuiesti dintele uzat cu acest dinte pentru miniincarcator Bobcat 610 nou-nout, decat sa fii nevoit sa inlocuiesti apoi si pompa hidraulica. Iar de inlocuirea dintelui tot n-ai sa scapi, caci la infinit n-are cum sa te tina. Fii inspirat si taie raul din fasa.

Te scoatem din impas!
Chiar de te pricepi destul de bine, n-ai cum sa le stii pe toate si te poti confrunta cu situatii carora nu reusesti sa le dai de cap. Un simptom al utilajului tau poate indica mai multe posibile cauze si atunci e mai bine sa te sfatuiesti cu cineva pentru a face alegerile potrivite problemei cu care te confrunti. Echipa noastra de specialisti este bine pregatita teoretic, dar si practic, in acest domeniu vast si dinamic al utilajelor, incat iti pot oferi solutiile potrivite la momentul potrivit, fara sa-ti mai bati tu capul. Si, in plus, consultanta aceasta nu te costa nimic. Contacteaza-ne!

Nu-ti fa griji, daca are defecte de fabricatie, ti-l inlocuim. Pentru acest dinte miniincarcator Bobcat 610 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii in cazul putin probabil ca ar avea defecte de fabricatie. Documentele necesare le vei primi o data cu piesa.

Punem accent pe promptitudine, astfel ca iti vom livra acest dinte miniincarcator Bobcat 610 in cel mai scurt timp, ca sa-ti poti relua apoi activitatea. Daca te-ai hotarat, plaseaza comanda online sau telefonic, iar noi ne punem in miscare. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru a te bucura de o functionare impecabila, asigura-te ca montajul este executat corect. Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca nu-i corect montata, nu se va ridica la inaltimea asteptarilor tale. Te sfatuim sa apelezi la persoane specializate ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura