Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniincarcator Bobcat 553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 553
Cod produs
PZ1DMIQ8-AT
Out Of stock
Descriere
E de inteles ca vrei sa rezolvi cat mai rapid problema, caci nimanui nu-i place sa piarda timp. Iti vei relua curand activitatea, o data ce inlocuiesti dintii uzati. Acest dinte miniincarcator Bobcat 553 este o alegere excelenta cand iti doresti calitate si rezistenta la un pret accesibil. Daca n-ai chef sa te intorci prea curand la aceeasi problema, dintele asta e fix ce-ti trebuie, caci este super rezistent si fiabil. Fabricat la standarde de inalta calitate, aidoma piesei originale, dintr-un metal extrem de dur, te va surprinde placut prin performantele sale si chiar si prin pret. Duce mult si bine fara sa se rupa, asigura-i un montaj pe masura si isi va face treaba impecabil.

Si daca nici tu nu te multumesti cu jumatati de masura, ai ajuns in locul potrivit. Caci nu facem rabat la calitate si iti punem la dispozitie piese de schimb si consumabile impecabile, pe alese. Orice piesa ti-ar trebui, da-ne un semn si ti-o trimitem de indata. Iar daca in mod exceptional nu o avem, ti-o vom aduce in cel mai scurt timp de oriunde din lume, daca se fabrica. In plus, ai si suport tehnic adaptat nevoilor tale. Nu mai sta pe ganduri, suna-ne!

Dinte miniincarcator Bobcat 553 - pentru un plus de eficienta!
Cand dintii se tocesc, randamentul utilajului tau are de suferit si, pentru a se mentine pe pozitii, o serie de alte componente muncesc mai mult, ceea ce in timp duce la uzura lor. Este mult mai simplu si net mai ieftin sa inlocuiesti dintele uzat cu acest dinte pentru miniincarcator Bobcat 553 nou-nout, decat sa fii nevoit sa inlocuiesti apoi si pompa hidraulica. Iar de inlocuirea dintelui tot n-ai sa scapi, caci la infinit n-are cum sa te tina. Fii inspirat si taie raul din fasa.

Te scoatem din impas!
Chiar de te pricepi destul de bine, n-ai cum sa le stii pe toate si te poti confrunta cu situatii carora nu reusesti sa le dai de cap. Un simptom al utilajului tau poate indica mai multe posibile cauze si atunci e mai bine sa te sfatuiesti cu cineva pentru a face alegerile potrivite problemei cu care te confrunti. Echipa noastra de specialisti este bine pregatita teoretic, dar si practic, in acest domeniu vast si dinamic al utilajelor, incat iti pot oferi solutiile potrivite la momentul potrivit, fara sa-ti mai bati tu capul. Si, in plus, consultanta aceasta nu te costa nimic. Contacteaza-ne!

Nu-ti fa griji, daca are defecte de fabricatie, ti-l inlocuim. Pentru acest dinte miniincarcator Bobcat 553 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii in cazul putin probabil ca ar avea defecte de fabricatie. Documentele necesare le vei primi o data cu piesa.

Punem accent pe promptitudine, astfel ca iti vom livra acest dinte miniincarcator Bobcat 553 in cel mai scurt timp, ca sa-ti poti relua apoi activitatea. Daca te-ai hotarat, plaseaza comanda online sau telefonic, iar noi ne punem in miscare. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru a te bucura de o functionare impecabila, asigura-te ca montajul este executat corect. Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca nu-i corect montata, nu se va ridica la inaltimea asteptarilor tale. Te sfatuim sa apelezi la persoane specializate ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura