Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator Bobcat 418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 418
Cod produs
F98ZN57J-AT
Out Of stock
Descriere
Ca sa poata lucra la capacitate maxima, asigura-i utilajului tau toate resursele necesare. Nu-l lasa sa se chinuie cand vezi ca dintii cupei sale dau semne de uzura. Ofera-i dinti noi, cat mai zdraveni, si va putea musca din nou cu sete solul. Acest dinte miniexcavator Bobcat 418 are o rezistenta sporita, caci este fabricat dintr-un metal special, extrem de dur, incat nicio provocare nu-l sperie. Este o piesa echivalenta de foarte buna calitate, capabila sa-ti ofere performantele celei originale vreme indelungata. Doar la pret se deosebesc!

Stim ca uneori poate fi complicat sa descalcesti itele unei defectiuni si sa alegi piesele necesare remedierii acesteia, de aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde bine ajutorul specialistilor nostri. Te vor ghida pe taramul pieselor de schimb pentru utilaje, incat la final vei obtine cele mai bune rezultate si o viata mult mai fericita pentru utilajul tau. Productivitatea ta creste vazand cu ochii cand utilajul tau se simte in forma maxima. Suna-ne, vei avea numai de castigat!

Dinte miniexcavator Bobcat 418 - o alegere inteleapta!
Acest dinte pentru miniexcavator Bobcat 418 ii asigura utilajului tau o muscatura eficienta, ajutandu-l sa-si indeplineasca misiunea de baza pe care o are in activitatea ta. Fara o dantura impecabila, performantele utilajului tau au de suferit din mai multe puncte de vedere, caci este afectat atat randamentul, cat si alte componente. Cand dintii se tocesc, eforturile bratului si cele ale sistemului hidraulic se intensifica, astfel ca sunt mai expuse uzurii. Cu siguranta nu ti-ai dori sa inlocuiesti o pompa hidraulica, spre exemplu, cand este mult mai simplu si mai ieftin sa inlocuiesti un dinte.

Ai intrebari? Ai si consultanta gratuita!
Asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Orice nelamurire ai avea si orice problema tehnica ai intampina, solutiile sunt la un click distanta sau la un apel telefonic, cum preferi! Specialistii nostri sunt la curent cu tot ce misca in acest domeniu atat de dinamic al utilajelor, incat nu-i nevoie sa-ti mai bati tu capul, vei avea acces rapid la toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima. Facem lucrurile sa fie cat mai simple, iar rezolvarile cat mai eficiente. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare! In caz ca prezinta defecte de fabricatie, ti-l inlocuim, pentru ca acest dinte miniexcavator Bobcat 418 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera astfel de cazuri. Pastreaza, pentur orice eventualitate, documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji. Vei primi acest dinte miniexcavator Bobcat 418 in aproximativ o zi lucratoare, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic, iar noi ii dam unda verde de plecare. De asemenea, ai si posibilitatea de a-l ridica de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Cand montajul nu este efectuat corespunzator, rezultatele nu vor fi cele asteptate, ba chiar te mai poti trezi si cu alte surprize neplacute. Chiar de nu pare mare scofala sa prinzi un dinte, te sfatuim sa apelezi la persoane specializate pentru efectuarea interventiei si astfel vei avea siguranta ca lucrurile vor merge ca pe roate. De nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu un mecanic de nadejde din zona ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura