Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator Bobcat 319

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 319
Cod produs
0UR96KDJ-AT
Out Of stock
Descriere
Daca dantura cupei da semne de uzura, ar fi cazul sa inlocuiesti dintii cu probleme, daca vrei sa-ti mentii utilajul sanatos. Eficienta sa depinde si de starea dintilor, dupa cum prea bine vezi si, ceea ce poate nu stiai este ca ai putea intampina defectiuni mai ample daca nu iei masuri la timp. Pompa hidraulica este nevoita sa faca eforturi suplimentare cand dintii se tocesc ori chiar lipsesc si n-ai vrea sa-ti dea si ea de furca. Nu-ti fa griji, nu-i cazul sa-ti bati capul, avem solutia perfecta pentru a rezolva rapid problema, inca din fasa. Acest dinte miniexcavator Bobcat 319 da dovada de rezistenta deosebita, oferindu-i un plus de eficienta utilajului tau. Duce mult si bine fara sa se rupa ori sa se toceasca, fiind fabricat dintr-un metal extrem de dur. Este o echivalenta impecabila a piesei originale la un pret foarte accesibil.

Cand iti vezi utilajul obosit, da-ne un semn si vom gasi cel mai bun remediu pentru a-i reda fortele. Caci avem leac pentru orice defectiune! Ne-am dotat cu piese de schimb de cea mai buna calitate si ne reinnoim constant stocurile, incat iti vom putea livra piesa necesara in cel mai scurt timp. In plus, specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Suna-ne, vei economisi resurse importante si vei castiga eficienta!

Dinte miniexcavator Bobcat 319 - un ajutor de nadejde!
Dintii cupei utilajului tau nu-s de neglijat, chiar de sunt niste piese atat de simple si, la o adica, elemente de uzura. Atunci cand acestia se tocesc ori se rup, utilajul tau nu mai musca asa cum trebuie si asta se rasfrange si asupra altor componente ale sale, spre exemplu, cele ale bratului ori cele ale sistemului hidraulic, crescand presiunea pusa pe acestea. Iar acest dinte pentru miniexcavator Bobcat 319 completeaza perfect dantura cupei utilajului tau, asigurandu-i forta si eficienta muscaturii, chiar de solul este deosebit de dur. Este esential ca dintii sa fie bine ascutiti atat pentru a avea randamentul scontat, cat si pentru a preveni defectiuni mai complicate si mai costisitoare, cum ar fi inlocuirea pompei hidraulice.

Vrei sa afli mai multe? Nu te costa nimic sa ne intrebi!
…pentru ca ti-am pregatit un serviciu special de consultanta, pe care ti-l oferim in mod gratuit. Orice problema tehnica intampini sau orice dilema ai avea, contacteaza-ne fara sfiala si vei primi raspunsuri concrete, clare, adaptate nevoilor tale. Specialistii nostri sintetizeaza sumedenia de date tehnice intr-o continua dinamica si iti ofera apoi cele mai eficiente solutii pentru a depasi cat mai usor problemele tehnice. Ba chiar iti pot concepe si un plan personalizat pentru intretinerea utilajului tau. E simplu sa lucrezi eficient cand ai alaturi parteneri de incredere. Contacteaza-ne!

Comanda linistit! Daca are vreun defect de fabricatie, iti vom inlocui acest dinte miniexcavator Bobcat 319 in perioada de 6 luni de la data facturarii pe care o acopera garantia cu care vine la pachet. Gasesti toate documentele necesare in interiorul coletului.

Timpul este o resursa importanta si nu permitem sa ti-o irosim. Iti vom livra acest dinte miniexcavator Bobcat 319 super rapid, pentru a-ti putea relua cat mai curand activitatea. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic, iar noi ti-l impachetam si il trimitem catre tine. De asemenea, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Geaba ai piese de calitate, daca montajul lasa de dorit. Apeleaza la profesionisti, caci ei stiu exact ce au de bifat ca sa iasa treaba buna si sa te bucuri de performantele piesei vreme indelungata. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste si iti trimitem unul din apropierea ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura