Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata pentru incarcator frontal Case 521

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 521
Cod produs
JQTSWBVK-RA
Out Of stock
Descriere
Indiferent cine esti si unde iti desfasori activitatea, esti un profesionist! Un proprietar de utilaje care doreste sa isi mentina echipamentul in bune conditii! Asa ca noi iti recomandam sa alegi corect piesele de schimb pentru masinariile tale! Un surub cardan punte fata Case 521 de calitate este un element esential. Acest tip de piesa de uzura este proiectata sa reziste la solicitari si sa asigure performanta maxima a utilajului tau. Din acest motiv, materialele utilizate pentru fabricarea suruburilor cardan sunt de cea mai buna calitate, rezistente la uzura si la coroziune. Piesa noastra de schimb este perfect compatibila si cu Case 521G ! Nu exista „articole fara importanta”. Toate formeaza un intreg perfect functional, gandit astfel incat angrenajul, in totalitatea lui, sa ruleze optim si sa depaseasca cu brio orice zi de munca! Alege produsele noastre calitative si incepe, asadar, cu acest surub durabil!

Un surub punte fata Case 521 este un produs excelent!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Servicii de top, la un click distanta!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un „must”! Nu s-ar putea altfel!

Iti faci griji despre durata livrarilor? In colaborarea cu noi nu exista "mai tarziu", nu exista "nu putem", nu exista "mai asteapta"! Vom livra acest surub cardan punte fata pentru incarcator frontal Case 521 super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online .

Montajul componentei iti da batai de cap? Poti apela la sfaturile specialistilor nostri! Afla toate tips and tricks-urile necesare unui montaj ca la carte! In fond, bunastarea utilajului tau depinde de un montaj realizat asa cum trebuie!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura