Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580LE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LE
Cod produs
YN751PMZ-RA
Out Of stock
Descriere
Cauti un surub de calitate superioara pentru utilajul tau? Look no further! Aici suntem! Noi avem suruburile perfecte pentru a face fata oricarei provocari. Vehiculul tau are nevoie de piese rezistente si de cea mai buna calitate pentru a-si desfasura activitatea in siguranta si eficienta. Uzura poate fi hoata precum o vulpe, se poate strecura fara a se face simtita imediat, dar cu suruburile noastre, vei tine la distanta orice probleme. Acest surub cardan punte fata Case 580LE este un exemplu perfect al rezistentei si calitatii ce se regasesc intr-o piesa de schimb premium. Asigura o fixare impecabila a bridei cardanului, este compatibil cu buldoexcavatorul tau si poate fi montat cu usurinta. Oferta noastra de piese de schimb de calitate este vasta si accesibila pentru toate buzunarele. Nu ezita sa ne suni pentru orice intrebari, sau nevoi tehnice, si specialistii nostri iti vor furniza informatii valoroase despre intretinerea utilajului tau.

Un surub cardan punte fata Case 580LE este un articol calitativ!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Noi suntem prietenii pieselor de schimb!

Depozitul nostru este ticsit cu piese de schimb din toate categoriile, de cea mai buna calitate! Iar, in jurul pieselor de schimb toti elfii Mosului trebaluiesc cu drag si spor continuu, asa incat produsele sa fie in cea mai buna stare, in ordine, fiindca in orice clipa un client poate avea nevoie de noi! Inca mai mult, iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispun expertii nostri, pentru ca tie sa iti fie ziua mult mai senina si mai clara!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un „must”! Nu s-ar putea altfel!

Vom livra acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580LE super rapid. Ajunge la tine cat ai zice peste, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online . Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

Specificatii tehnice:

• d=7,8mm
• L=19mm
• cheie hexagonala - 8 mm
• fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura