Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 590SN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SN
Cod produs
P3B9ARZO-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de surub cardan punte fata Case 590SN este piesa pe care o cauti, iar noi o avem pentru tine! Cu un surub cardan de calitate, utilajul tau poate functiona la capacitate maxima, fara sa fie nevoie sa faci reparatii constante. Un astfel de surub cardan este creat din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sa reziste la uzura intensa si la conditii dificile de lucru. Suntem siguri ca vei fi incantat sa afli ca articolul vine la pachet cu o garantie oferita de producator, astfel incat sa te poti bucura de performanta utilajului tau pe termen lung, stiind ca ai ales ce trebuie. In plus, daca ai nevoie de sfaturi sau de ajutor pentru a alege cel mai potrivit surub cardan pentru utilajul tau, specialistii nostri sunt mereu aici sa te ajute. Investeste acum in surubul cardan de la noi si bucura-te de performanta maxima a utilajului tau!

Un surub cardan punte fata Case 590SN este un produs durabil!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Noi suntem prietenii pieselor de schimb!

Depozitul nostru este ticsit cu piese de schimb din toate categoriile, de cea mai buna calitate! Iar, in jurul pieselor de schimb toti elfii Mosului trebaluiesc cu drag si spor continuu, asa incat produsele sa fie in cea mai buna stare, in ordine, fiindca in orice clipa un client poate avea nevoie de noi! Inca mai mult, iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispun expertii nostri, pentru ca tie sa iti fie ziua mult mai senina si mai clara!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un „must”! Nu s-ar putea altfel!

Vom livra acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 590SN super rapid. Ajunge la tine cat ai zice peste, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online . Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

Specificatii tehnice:

• d=7,8mm
• L=19mm
• cheie hexagonala - 8 mm
• fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura