Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 262-72

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
U1SOFH9V-SC
Out Of stock
Descriere
Tocmai pentru ca esti un antreprenor ocupat, iti recomandam sa fii foarte atent de unde iti cumperi produsele pentru reparatia utilajului ca sa nu fie nevoie sa cauti si sa tot cauti. Caci, desi pare simplu, nu este. Iti stam la dispozitie la orice ora, ca tu sa achizitionezi in cunostinta de cauza. Precum acest rulment butuc Dana Spicer 262-72 care intruneste toate calitatile unui produs de transmisie performant. Stim multe despre el, despre montaj si caracteristici, haide sa le afli!

Depozitul nostru este un soi de sac al lui Mos Craciun. Inside gasesti tot isi doreste fiecare. Este incarcat deja cu toate piesele de schimb despre care i-ai scris ca ai nevoie. „Batranul” are pe langa el o echipa de specialisti super creativi care pot umple un alt sac cu solutii personalizate. Livrarea se efectueaza nu cu reni zburatori dar foarte aproape - cu firme de curierat rapide. Mergem cu curaj inainte.  Vino si tu in lumea noastra de basm. A face business cu noi este o frumoasa poveste de Craciun.

Rulment butuc Dana Spicer 262-72 abia dupa multi ani...
… se poate strica daca ii asiguri o intretinere adecvata cu lubrifianti premium si un montaj corect. Un bun management tehnic al sistemului de transmisie, insemnand mentenanta in corpore si nu pe bucati reprezinta, de asemenea, o cerinta obligatorie. Regulile de intretinere sunt putine, trebuie doar sa le cunosti si sa le respecti.

Consultanta nu este ieftina... este gratis
Consultanta de specialitate oferita de colegii nostri este chiar mai mult decat un simplu schimb de informatii, este un serviciu gratuit. De la ei afli in orice moment care este modelul de rulment potrivit pentru sistemul de transmisie al utilajului tau. Ei iti explica de ce iti trebuie un anume model si nu altul. Ei iti ofera solutii personalizate si planuri de revizie pe termen lung.  Ei stiu si te invata si pe tine. Suntem aici pentru tine, suntem buni, oferim maxima incredere.

Garantie
Cumpara cu incredere de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 262-72 Este o piesa incantatoare prin calitatile ei. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Acest solid rulment va ajunge la tine rapid si in siguranta. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca ne-am gandit la toate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact. Si-a plecat!

Montaj
Montajul este o actiune extrem de importanta, si influenteaza bunului mers al utilajului tau. Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare, asigura-te ca ai alaturi si specialistul care sa iti efectueze montajul. Daca nu ai unul, solicita-ne noua un contact. Cunoastem o multime, in toata tara. Va aducem impreuna cat ai spune “multumesc!”

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura