Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-262-473

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
VLDW3ARU-SC
Out Of stock
Descriere
Tot „boborul” cunoaste cantecul acela in care roata morii se invarteste. Orice roata de utilaj  se invarteste insa numai daca are un rulment butuc Dana Spicer 357-262-473 perfect fiabil. Tzac tzac tzac! Iar daca se strica, nu e nimic,  il avem pe stoc. Nu trebuie decat sa ne cauti si sa il comanzi. Oamenii nostri se ocupa de tot. La cerere, iti trimitem si un mecanic care sa asigure montajul. Acum utilajul tau e din nou functional. Poti da drumul la cantec. Tzac tzac tzac!

Siguranta lucrului in conditiile dificile de santier tine de siguranta utilajului. Dar mai este ceva. Este siguranta ca, la necaz, ai unde sa apelezi. Ca, daca iti pica o piesa exact cand ti-e lumea mai draga, stii ca noi suntem doar la un click distanta. Sau la un apel. Si mai este siguranta ca nu gasesti la noi doar o piesa care iti trebuie ci Piesa care iti trebuie. Siguranta ca ajunge la timp, ca are parte de un montaj profesionist, ca pretul este unul competitiv, perfect echilibrat cu calitatea produsului. Cu noi lucrurile se rezolva intotdeauna. Fi sigur!

Rulment butuc Dana Spicer 357-262-473 o alta fata a calitatii
Misiunea unui rulment butuc este destul de dificila, pentru ca el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Modul in care a fost construit, insa, asigura o frecare redusa, ceea ce promite o functionare indelungata. Desigur, trebuie sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare si atunci n-ai de ce te plangi. Nici macar de consumul de combustibil, pentru ca acesta este redus considerabil.

Iti asiguram un model de consultanta unic pe piata
Am spus-o mereu si o repetam - ne poti apela pentru orice problema de ordin tehnic sau mecanic, la orice ora si de oriunde. Consultantii nostri sunt pregatiti ca sa te asculte si sa te indrume. Au raspuns la orice intrebare si o solutie la orice problema legata de lumea pieselor de schimb. Poate fi legata de piesa in sine, de provenienta ei sau de cat de performanta este. Poate fi legata de modalitatea de expediere. Sau chiar de identificarea unui mecanic bun. Poate pe cel mai bun. Intreaba-ne consultantii. Problema este rezolvata.

Garantie
Nu trebuie sa ai grija cazului neprevazut in care acest rulment butuc Dana Spicer 357-262-473 pe care l-ai comandat are vreun defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita 100%. Rulmentul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie in primele 6 luni, pentru acest tip de eveniment.

Livrare
Time is money spune englezul din noi, oamenii din mediul de afaceri. Tocmai din acest motiv avem la indemana toate solutiile in ceea ce priveste expeditia. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar piesa de schimb va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand aceste date din contact.

Montaj
Daca nu esti sigur cum sa montezi acest articol la sistemul de transmisie, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici specializati si competenti oriunde in tara. Avem agenda plina. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme nefolosita.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura