Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator combinat pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-5
Cod produs
AJT0IYP3-IA
Out Of stock
Descriere
Daca doresti sa ai un motor performant, atunci alege acest radiator buldoexcavator Komatsu WB97S-5 din oferta noastra. Vorbim aici nu doar de un simplu radiator, ci de unul combinat, de tip orizontal. Sunt in fapt trei radiatoare ce se comporta independent. Unul va echilibra temperatura lichidului de racire, altul uleiul hidraulic de la cutia de viteze, iar intercooler-ul se va asigura ca introduce aerul racit in admisie. Este o piesa remarcabila din punct de vedere tehnic si este extrem de eficienta. Radiatorul este din metal si se remarca prin rezistenta.

Solicita o oferta de pret. Te anuntam de pe acum ca este foarte avantajoasa. Iti dam si un pont gratuit! Alege din ofertele noastre la consumabile lichidul de racire si uleiul hidraulic. Oferta va fi un personalizata, prin urmare vei economisi substantial! Unul dintre consultantii nostri iti ofera consiliere tehnica gratuita. Se ocupa de verificarea compatibilitatii piesei dorite cu buldoexcavatorul tau si iti va face recomandarile potrivite la consumabile! Contacteaza-ne!

Radiator buldoexcavator Komatsu WB97S-5 - format din trei eroi exceptionali!

Radiatorul are rolul de a raci lichidul de racire al vehiculului. Astfel, este mentinuta o temperatura optima a motorului. Daca temperatura din motor creste, termostatul se deschide, iar pompa de apa impinge lichidul de racire prin radiator. Multumita intercooler-ului, care este un radiator special de racire a aerului, motorul dezvolta puteri mai mari, dar in acelasi timp este mai stabil din punct de vedere al temperaturilor. Radiatorul de ulei hidraulic este foarte important in sistemul de transmisie al utilajului, deoarece la fiecare schimb de viteza, uleiul trebuie sa lubrifieze componentele.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest radiator combinat pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest radiator buldoexcavator Komatsu WB97S-5 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa il ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Metalic
670x570x140mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura