Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator combinat pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93S-5
Cod produs
53WJLC2O-IA
Out Of stock
Descriere
Un radiator buldoexcavator Komatsu WB93S-5 este exact ce iti trebuie ca sa iti protejezi eficient motorul in timpul exploatarii utilajului! Este un radiator orizontal, fabricat din metal rezistent. Practic, acesta este un radiator combinat, avand in alcatuire trei raditoare cu roluri distincte, dar care in final au un scop comun. Apa, ulei, aer… nu e vorba despre zodii, este vorba despre elementele pe care fiecare radiator in parte le va echilibra termic, astfel incat motorul sa functioneze fara probleme! Solicita o oferta completa care sa contina toate detaliile!

Studiaza cu atentie oferta si consulta-te cu unul dintre asistentii nostri tehnici cu privire la compatibilitatea piesei cu buldoexcavatorul tau. Printre altele, ar fi la fel de bine daca ai intreba si despre consumabilele de care vei avea nevoie cand vei face inlocuirea radiatorului. Trebuie musai sa folosesti lichid de racire nou si ulei hidraulic de calitate! In ofertele noastre gasesti aceste produse si iti putem face un pachet promotional foarte atragator!

Radiator buldoexcavator Komatsu WB93S-5 - cea mai tare combinatie!

Radiatorul are rolul de a raci lichidul de racire al vehiculului. Astfel, este mentinuta o temperatura optima a motorului. Daca temperatura din motor creste, termostatul se deschide, iar pompa de apa impinge lichidul de racire prin radiator. Multumita intercooler-ului, care este un radiator special de racire a aerului, motorul dezvolta puteri mai mari, dar in acelasi timp este mai stabil din punct de vedere al temperaturilor. Radiatorul de ulei hidraulic este foarte important in sistemul de transmisie al utilajului, deoarece la fiecare schimb de viteza, uleiul trebuie sa lubrifieze componentele.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Radiator combinat pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest radiator combinat pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Metalic
670x570x140mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura