Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator combinat pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-5
Cod produs
H3QRBPJE-IA
Out Of stock
Descriere
Acest radiator buldoexcavator Komatsu WB91R-5 din imaginile alaturate este cea mai buna investitie pe care o poti face pentru echipamentul tau. Un motor ingrijit va duce utilajul pe culmile performantei! Ansamblul radiator orizontal este alcatuit, practic, din trei radiatoare cu functii diferite. Fiecare este responsabil cu o actiune. Unul va raci apa de la motor, al doilea are in grija racirea uleiului hidraulic de la cutie, iar radiatorul de aer se va asigura ca introduce aerul de la turbina in admisie. Fiind o componenta foarte bine realizata si fabricata din cel mai bun metal, eficienta este la ea acasa!

Pretul de achizitie al acestui radiator combinat este foarte rentabil! Comanda o poti plasa oricand pentru ca este pregatit in depozit sa plece spre adresa pe care ne-o vei transmite. Daca doresti verificarea compatibilitatii cu utilajul tau, consulta-te gratuit cu asistentii tehnici ai companiei. Nu ezita sa le ceri o parere si despre consumabilele necesare la inlocuirea piesei. Avem foarte multe oferte tentante la ulei hidraulic si lichid de racire!

Radiator buldoexcavator Komatsu WB91R-5 - la un pret extraordinar de avantajos!

Radiatorul este necesar pentru a raci complet motorul. Datorita radiatorului, motorul este racorit de un lichid de racire. Lichidul de racire preia caldura de la motor si o transfera spre radiator. Intercooler-ul este un radiator de racire a aerului care intra apoi in motor. Mai exact, aerul este preluat de intercooler, acesta il raceste, dupa care intra in motor. Radiatorul de ulei hidraulic prelungeste viata motorului si a sistemului de transmisie, deoarece raceste diferite parti ale utilajului transportand uleiul intre piese si baia de ulei.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest radiator combinat pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest radiator buldoexcavator Komatsu WB91R-5 pe care il doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Metalic
670x570x140mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura