Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Mecalac TLB840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac TLB840
Cod produs
LBSE3NMY-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Mecalac TLB840 este solutia tehnica ce se potriveste de minune buldoexcavatorului tau. Piesa este perfect compatibila si ajuta la protejarea elementelor transmisiei in timpul exploatarii echipamentului. Buldoexcavatorului i se monteaza brida cruce cardan la puntea din fata. Componenta se poate comanda cu usurinta sunand la numerele de telefon afisate sau completand online formularul de pe site.

La ora actuala, ne mandrim sa spunem ca servicii ca ale noastre nu gasesti peste tot! Rar ai serviciu de consultanta complet gratuit. Iar in cadrul acestui serviciu vei gasi cei mai pregatiti oameni in domeniul mecanicii utilajelor grele. Consultanta a fost creata pentru ca in timp am realizat nevoia acuta de sprijin fata de nevoile clientilor. Sa manevrezi un utilaj greu nu este nici pe departe acelasi lucru cu a-l repara. Iar sa-i mai nimeresti si piesa care sa-i vina manusa e cam complicat. Cam asa cum ar fi pentru noi daca ne chemi sa-ti facem vreo treaba pe santier.

Brida cardan punte fata Mecalac TLB840 - isi intra imediat in rol!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Mecalac TLB840 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura