Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156
Cod produs
WN5VBJ68-IA
Out Of stock
Descriere
Noi iti oferim piese de schimb de cea mai inalta calitate pentru a te bucura de siguranta utilajului tau in orice moment. Brida cardan punte spate Komatsu WB156 contribuie la aceasta siguranta substantial, ofera protectie elementelor transmisiei. Brida cruce cardan se fixeaza cu ajutorul suruburilor si se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Brida cruce cardan se foloseste cu succes si la modelele Komatsu WB156PS-5 si Komatsu WB156-5.

Acceseaza serviciul gratuit de consultanta ca sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere! Aici vei primi detalii si informatii pretioase. Poate te intereseaza si alte piese de schimb sau consumabile. Vei vedea ce oferte faine ti-au pregatit! Nu strica sa intrebi despre montaj sau mentenanta. ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie un service mobil extrem de bine dotat. Iar daca te decizi sa inchei un contract de mentenanta, toate grijile legate de intretinerea utilajelor tale vor disparea ca prin minune!

Brida cardan punte spate Komatsu WB156 - o gasesti in catalogul nostru!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB156 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura