Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Komatsu WB146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146
Cod produs
WC94EO8R-IA
Out Of stock
Descriere
Ofera-i utilajului tau “sanatatea” de care are nevoie si il vei putea pastra cu succes perfect functionabil timp indelungat. Brida cardan punte spate Komatsu WB146 isi aduce si ea aportul daca o comanzi chiar acum pentru buldoexcavatorul tau. Ea se monteaza la puntea din spate a utilajului si se fixeaza in doua suruburi. Brida cruce cardan este compatibila si se monteaza cu succes si pe modelele de buldoexcavator Komatsu WB146-5 si Komatsu WB146PS-5.

Ai nimerit in curtea ACN Piese Utilaje, este curtea specialistilor in utilaje! De aici poti sa stai linistit pentru ca esti pe maini bune. Ce ai nevoie? Zi repede care-i problema care nu-ti da pace sa-ti vezi linistit de treaba! Iti facem rost de piesa compatibila cu utilajul tau imediat si iti oferim toate detaliile despre ea. Ne asiguram ca solutia tehnica se va potrivi perfect cu nevoile echipamentului tau. Oferim, la cerere, montaj profesionist al componentei comandate. Poti beneficia de o oferta personalizata!

Brida cardan punte spate Komatsu WB146 - o poti comanda foarte usor direct de pe site!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB146 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura