Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
5XC8WL9Z-IA
Out Of stock
Descriere
Acorda o atentie deosebita calitatii produselor! Alege mereu din ofertele noastre pentru ca ne asiguram sa iti aducem aproape cele mai bune piese de schimb! Brida cardan punte spate Komatsu WB93R-2 reprezinta o alegere foarte buna pentru buna functionare a sistemului de transmisie. Ea se pozitioneaza cu atentie la puntea din spate a buldoexcavatorului. Brida cruce cardan este o componenta fiabila si eficienta!

Cat de importanta este pentru tine investitia pe care o faci in utilaje? Ar trebui sa fii extrem de atent la acest aspect pentru ca influenteaza foarte mult activitatea ta, chiar putem spune ca depinde de asta. Alege-ne pe noi sa-ti fim alaturi in intretinerea echipamentelor grele. Succesul afacerii tale depinde de modul in care se face mentenanta la utilajele pe care le detii. Lasa-i pe asistentii nostri sa te consilieze!

Brida cardan punte spate Komatsu WB93R-2 - pentru o functionare indelungata!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura