Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 185
Cod produs
A2Z8SINC-AT
Out Of stock
Descriere
Functionarea utilajului tau este afectata atunci cand discul pentru cutia de viteze efectueaza o transmisie partiala si acest lucru se intampla atunci cand intervine uzura si se subtiaza. Daca-ti doresti sa-ti vezi din nou utilajul in forta, ofera-i acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 185 impecabil. Duce mult si bine chiar si in conditii de intensa solicitare, pentru ca este extrem de rezistent si de fiabil - o piesa echivalenta  de cea mai buna calitate, capabila sa-ti ofere vreme indelungata performanta asemeni celei originale. Iar pretul o sa-ti placa! Este 100% compatibil si cu modelul JCB Fastrac 185TI.

Iar de mai ai nevoie si de alte piese, exploreaza intreaga noastra oferta! Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Poti lucra eficient si performant daca pui accent pe calitate si ii asiguri utilajului tau o intretinere ca la carte. Discuta cu specialistii nostri despre problemele tehnice pe care le intampini. Te vor ajuta sa alegi piesele potrivite la momentul potrivit si iti vor oferi ponturi utile pentru intretinerea pe termen lung a utilajului tau. Suna-ne!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 185 - pentru o functionare impecabila!
Daca nu stiai, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 185 joaca un rol esential in echilibrul cutiei de viteze, caci el asigura o transmisie perfecta. Punctual, el este cel care transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice, ceea ce-l face indispensabil utilajului tau. Pune accent pe calitate si te vei bucura de rezultate excelente vreme indelungata.

Vrei mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor pregatita sa-ti ofere consiliere pas cu pas in orice problema tehnica pe care o intampini. Orice nelamurire ai avea, vei primi rapid raspunsuri complete, avizate, tintite pe nevoile tale. Fara sa-ti mai bati capul, ai acces la cele mai eficiente solutii. Contacteaza-ne telefonic sau online si expune-ne pe scurt problema ta! Te ajutam sa iesi la liman. Iar consultanta nu te costa nimic!

Pentru acest disc ambreiaj cutie de viteze pentru tractor JCB Fastrac 185 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Vei regasi documentele necesare in interiorul coletului.

Daca te-ai hotarat, plaseaza o comanda online sau telefonic si acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 185 porneste catre tine. Il vei primi in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. De asemenea, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana. Ne bucuram de oaspeti!

Daca nu-i corect montata, geaba ai piesa de piesa. Calitatea montajului este esentiala pentru o functionare impecabila, iar un montaj defectuos poate aduce surprize neplacute. De aceea iti recomandam sa apelezi la persoane specializate care stiu exact ce-au de bifat pentru ca treaba sa mearga struna. In caz ca nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura