Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3230
Cod produs
GQUH7EXZ-AT
Out Of stock
Descriere
Daca discul pentru cutia de viteze se uzeaza, va incepe sa patineze si isi va pierde eficienta in transmiterea cuplului, ceea ce nu e deloc placut, nici pentru tine, nici pentru utilajul tau. Insa cu acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3230 extrem de rezistent si de fiabil vei rezolva pe termen lung problema. Preia eficient tensiunile si socurile si n-ai grija, nu se va sparge. Transmisia va fi din nou impecabila, iar utilajul tau va putea lucra din nou la capacitate maxima. Calitate, eficienta, performanta la un pret super accesibil!

Daca vrei sa poti lucra in ritm sustinut, fara stresul intreruperilor neprevazute, ofera-i utilajului tau o ingrijire ca la carte. Cum ti-l intretii asa il ai, deci nu fa rabat la calitate si efectueaza la timp interventiile tehnice de care are nevoie, pentru a-l putea pastra sanatos cat mai mult timp. Iti punem la dispozitie toate resursele de care ai nevoie in acest sens, ca sa-ti fie cat mai simplu. Specialistii nostri te indruma pas cu pas in alegerea pieselor de care ai nevoie si in orice aspect legat de intretinerea utilajului tau. La noi gasesti cele mai eficiente solutii pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima. Suna-ne!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3230 - pentru o functionare ca la carte!
In arhitectura utilajului tau, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3230 indeplineste o misiune foarte importanta, caci este responsabil cu transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Este esential in echilibrul cutiei de viteze, asigurand o transmisie perfecta, iar utilajul tau va functiona in parametri optimi, asa cum iti doresti.

In momente-cheie, sfatul potrivit te scuteste de multe neplaceri!
Iti sustinem eforturile, caci stim ca nu-i deloc usor sa fii raspunzator de un utilaj. Ai destule pe cap, iar cand te mai confrunti si cu probleme tehnice carora nu reusesti sa le gasesti solutionare, o parere avizata se poate dovedi salvatoare. Mai ales cand nici nu costa. Beneficiezi de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri oricand ne soliciti ajutorul. Orice problema tehnica sau dilema ai avea, vei primi prompt raspunsuri concrete, clare, adaptate nevoilor tale. Contacteaza-ne, este mai simplu decat crezi sa iesi din impas!

N-ai de ce sa-ti faci griji, esti asigurat. Acest disc ambreiaj cutie de viteze pentru tractor JCB Fastrac 3230 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Vei regasi documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Din momentul in care ai plasat comanda online sau telefonic, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3230 porneste catre tine si il primesti in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram.  Ai si posibilitatea de a-l ridica de la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate, asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator, de catre persoane calificate. Nu de alta, dar un montaj impropriu poate compromite atat piesa in cauza, cat si piesele conexe si te trezesti cu alte dandanale. Nu te sfii sa ne ceri ajutorul, iti trimitem noi niste mesteri priceputi, daca ai nevoie!

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura