Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan central O&K L25.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K L25.6
Cod produs
FHAYL0ZN-AT
Out Of stock
Descriere
Te intelegem ca il vrei cat mai rapid si, mai ales, ca ai vrea sa nu mai ai de-a face cu aceeasi problema prea curand. Iar acest surub cardan central O&K L25.6 iti va depasi asteptarile, caci este fiabil si extrem de rezistent. Duce mult si bine chiar si in conditii de solicitare intensa - si este solicitat, nu gluma. Insa metalul special din care este conceput ii confera durabilitate, asadar va face fata cu brio vreme indelungata. Montat cu simtul raspunderii, asigura o fixare impecabila a bridei cardanului. Si uiti de grija lui!

Facem lucrurile sa fie mai simple, pentru ca pretuim timpul, dar si satisfactia clientilor nostri. Gasesti la noi orice piesa de schimb ti-ar fi de trebuinta, dar si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Si, pentru ca stim cat de mult conteaza sa poti rezolva problemele tehnice dintr-un foc, plusam cu servicii conexe pe masura. Echipa noastra de specialisti te consiliaza pas cu pas si, daca ai nevoie de un mecanic priceput, te punem in contact cu colaboratorii nostri din zona ta de activitate. Suna-ne!

Surub cardan central O&K L25.6 - pentru o functionare ca la carte!
Oricat de mici si insignifiante ti-ar parea suruburile, in comparatie cu alte componente mai complexe si aparent mai importante, sa stii ca fara ele utilajului tau nu i-ar fi deloc bine. Doar nu-s puse acolo ca sa fie.  Acest surub cardan central O&K L25.6 are misiunea de a fixa brida cardanului, asadar nu te poti lipsi de el. Pentru o functionare impecabila, asigura-te ca il alegi pe cel potrivit utilajului tau si, desigur, nu uita de calitate.

Suntem deschisi intrebarilor tale!
Anii de experienta ne-au aratat cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, mai ales in domeniul tehnic, care evolueaza pe zi ce trece intr-un ritm alert. Si de multe ori n-ai nici timp sa pui cap la cap toate detaliile tehnice pentru a gasi cea mai buna solutie. De aceea credem ca serviciul nostru de consultanta, pe care ti-l punem la dispozitie fara niciun cost suplimentar, ti-ar fi extrem de util. Specialistii nostri intr-ale utilajelor te vor ghida pas cu pas catre solutia perfecta pentru tine. Contacteaza-ne!

Daca are vreun defect, ti-l inlocuim, nu-ti fa probleme. Acest surub cardan central pentru incarcator frontal O&K L25.6 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Desi se intampla extrem de rar astfel de cazuri, pastreaza totusi documentele aferente din interiorul coletului.

Daca te-ai decis, nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. Acest surub cardan central O&K L25.6 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura