Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
FTUZ8ICY-RA
Out Of stock
Descriere
Cand ai nevoie de un surub cardan, te poti baza pe noi sa iti oferim cea mai buna solutie. Fiecare surub cardan este conceput special pentru utilajul tau si garanteaza o functionare fara probleme. Oferta noastra de preturi este prietenoasa, dar asta nu inseamna ca vom compromite calitatea. In plus, poti descoperi serviciile conexe gratuite pe care ti le punem la dispozitie. Un surub cardan punte spate Caterpillar 428F2 este un produs rezistent, un articol de incredere pe care il gasesti in depozitul nostru, de calitate, fabricat la cele mai inalte standarde! Avand la baza cele mai bune materiale, piesa de schimb propusa acum de noi nu te va dezamagi!

Un surub cardan punte spate Caterpillar 428F2 este o componenta rezistenta!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Consultanta gratuita in fiecare zi!

Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.

Un surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Noua ne place sa fim implicati pana la capat, asa ca, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura