Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Caterpillar TH580

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH580
Cod produs
R9Y82XZF-RA
Out Of stock
Descriere
Acest surub cardan punte spate Caterpillar TH580 compatibil si cu Caterpillar TH580B este o componenta parte a angrenajului incarcatorului tau telescopic, una cu rol important! Cu o calitate superioara si o performanta de neegalat, surubul cardan este o investitie valoroasa pentru orice utilaj industrial. Asadar, atunci cand alegi un surub cardan pentru utilajul tau, alege un produs premium, realizat din materiale de cea mai buna calitate si proiectat sa dureze.Te invitam sa colaborezi cu noi si sa lasi in trecut toate problemele de functionare ale utilajelor tale. Avem cele mai faine produse, la cele mai bune oferte. Acum este simplu si accesibil sa iti mentii vehiculul la functionare cu cota inalta! Incearca piesele de schimb propuse de expertii nostri!

Un surub cardan punte spate Caterpillar TH580 este un articol ce te va surprinde!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Suportul oferit este de mare ajutor!

Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Un surub cardan punte spate Caterpillar TH580 este o componenta ce vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Alegi in siguranta produsele din depozitul nostru!

Alaturi de noi poti sa bati din palme si sa primesti tot ce iti doresti! Acest surub cardan punte spate pentru incarcator telescopic Caterpillar TH580 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura