Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate New Holland B115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115
Cod produs
RPU5AYIN-AT
Out Of stock
Descriere
Exact! Cand ti-e lumea mai draga, dezerteaza. Si macar de era si el acolo vreo mare piesa. Ce sa faci, o fi el mic, dar poarta o mare raspundere si n-ai cum sa faci abstractie de el nici sa vrei. Nu te mai stresa, avem pentru tine un surub cardan punte New Holland B115 de toata isprava, pregatit sa-l inlocuiasca pe cel plecat. Fiabil si extrem de rezistent, n-are sa te paraseasca asa, cu una, cu doua. Ba chiar isi face treaba impecabil daca beneficiaza de un montaj pe masura.

Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, suntem pe baricade. Avem un intreg arsenal de piese de schimb de cea mai buna calitate, plus o echipa de specialisti pregatita sa-ti ofere suport tehnic ca sa iesi din impas. Te ajutam si in privinta montajului, nu-ti fa griji! Iar de ai ramas impotmolit pe undeva, suna-ne si iti trimitem chiar si o echipa mobila.

Surub cardan punte New Holland B115 - pentru o functionare optima, mizeaza pe calitate!
Daca vrei ca utilajul tau sa-si faca treaba la capacitate maxima, nu neglija niciuna din componentele sale. Mari sau mici, toate piesele sale sunt importante, ca doar n-or fi puse degeaba acolo. Spre exemplu, acest surub cardan punte New Holland B115 are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce-l face indispensabil pentru o functionare optima.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Iti sustinem eforturile si vrem sa simplificam cat mai mult lucrurile. De aceea credem ca un serviciu de consultanta ti-ar fi extrem de util. Mai ales ca este si gratuit! Asadar, ori de cate ori ai nevoie de informatii suplimentare sau daca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi prompt cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Pentru acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B115 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz de defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt foarte rare, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Vei primi acest surub cardan punte New Holland B115 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura