Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate New Holland B110C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110C
Cod produs
S3VURI6W-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de niste suruburi zdravene si fiabile, ai nimerit cum nu se poate mai bine. Pentru ca ne-am dotat ca la carte, cu piese de schimb de cea mai buna calitate, si avem niste suruburi nemaipomenite. Asa cum este si acest surub cardan punte New Holland B110C care ti-a atras atentia. Fiabil si extrem de rezistent, o piesa de cursa lunga ce merita din plin increderea ta. Nu cedeaza cu una, cu doua, chiar de-i intens solicitat. Daca beneficiaza de un montaj corespunzator, te vei bucura mult timp de performantele sale.

Pune accent pe calitate in tot ceea ce faci, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Iti punem la dispozitie toate resursele necesare in lupta cu defectiunile - atat piese de schimb impecabile, cat si suport tehnic, ca sa razbati mult mai usor printre obstacole. Suna-ne, specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Surub cardan punte New Holland B110C - o alegere inspirata!
Daca vrei ca utilajul tau sa-si faca treaba la capacitate maxima, nu neglija niciuna din componentele sale. Mari sau mici, toate piesele sale sunt importante, ca doar n-or fi puse degeaba acolo. Spre exemplu, acest surub cardan punte New Holland B110C are misiunea de a fixa brida cardanului, ceea ce-l face indispensabil pentru o functionare optima.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Iti sustinem eforturile si vrem sa simplificam cat mai mult lucrurile. De aceea credem ca un serviciu de consultanta ti-ar fi extrem de util. Mai ales ca este si gratuit! Asadar, ori de cate ori ai nevoie de informatii suplimentare sau daca nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi prompt cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Pentru acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B110C ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz de defecte de fabricatie. Astfel de cazuri sunt foarte rare, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Vei primi acest surub cardan punte New Holland B110C in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura