Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 653

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
28I49650-CD
Out Of stock
Descriere
Probabil ca bataile de cap sunt o chestiune fireasca atunci cand ai un utilaj sau conduci o afacere. Insa de ce sa iti mai ofere neplaceri si piesele de schimb? Daca tot nu poti scapa de griji, atunci macar de grija componentelor slabe sa scapi. Iar noi avem remediul cel mai potrivit pentru tine. Aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 653 este piesa de care utilajul tau se poate bucura multa vreme. Este un aliat de nadejde, care stie cat de importanta este loialitatea si durabilitatea. Opteaza pentru aceasta piesa stiind ca te ajuti pe tine!

Grijile sunt cele care, poate, sunt la ordinea zilei in vietile noastre. Ne facem griji pentru noi insine, pentru cei din jur, pentru viitor. Dar de ce sa iti mai faci griji si pentru piesele de schimb ale utilajelor tale, mai ales cand ai la indemana componente originale Bobcat? Alege-le pe acestea si lasa toate nelinistile deoparte. Alaturi de piesele de calitate superioara, utilajul tau va functiona ca la carte!

Bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 653 - componenta care te scapa de griji!

Nu e nimic rau in a iti pune intrebari. Ba din contra! E extrem de bine sa vrei sa fii informat. Iar noi te putem ajuta prin a-ti spune care este menirea piesei pe care ti-o prezentam. Rolul acestei bucse este de a fi montata la bratul de prindere Bob-Tach.

Ne punem cunostintele pe tava!

De-a lungul vremii am acumulat o sumedenie de cunostinte cu privire la domeniul vast al pieselor de schimb. Iar la un moment dat am realizat ca pentru a ne bucura cu adevarat de ele e necesar sa le punem si in slujba celorlalti. Pornind de la aceasta idee am dezvoltat pentru tine un servciu gratuit de consultanta. Contacteaza-ne ori de cate ori nedumeririle iti bat la usa!

Pentru ca ne pasa de tine si de utilajul tau, aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 653 are o garantie ce se intinde pe 6 luni incepand din clipa achizitiei. Parca esti mai linistit cand stii ca te poti baza pe ceva!

Pentru ca stim cat de important este timpul in orice domeniu, am ales sa ne miscam cu mare viteza. Iti trimitem aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 653 cu dorinta de a ajunge la tine in 24-48 de ore. Iti reamintim ca pe site-ul nostru gasesti o multime de componente calitative, gata sa plece spre tine!

Odata ce te-ai vazut cu piesa in brate nu trebuie sa nu iti mai pese de nimic. Ba din contra! Trebuie sa fii extrem de atent la procesul de montaj. Daca nu este efectuat corespunzator poti considera ca ai si pierdut investitia. Fii cu ochii-n 4!

Specificatii tehnice

(25-31)x47,5x50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura