Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
C1MY4QZ9-CD
Out Of stock
Descriere
O astfel de bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat S130 este o piesa care are capacitatea de a sterge grijile cu buretele. Asta pentru ca, prin calitatea si rezistenta sa, iti ofera un context propice linistii si dezvoltarii, nicidecum unul al neplacerilor. In depozitul nostru e plin de astfel de piese in care calitatea e in fiecare atom. Asadar, daca alegi sa colaborezi cu noi nu poti da gres. E drept si ca noua ne place sa ne stim clientii fericiti si multumiti si de aceea facem eforturi constante pentru a ne imbunatati serviciile. Alege piese de top si alege-ne pe noi!

Daca activitatea ta se desfasoara in jurul constructiilor sau muncii pamantului, inseamna ca momentele tale de ragaz sunt destul de rare. Pentru a-ti veni in ajutor ne-am gandit ca ar fi util sa iti facem recomandari. Acestea sunt bazate pe experienta noastra si pe reactiile primite, de-a lungul timpului, din partea clientilor. Vrem, asadar, sa te scutim de timpul pe care l-ai utiliza pentru a cauta noi piese. Iti sugeram sa iti indrepti atentia doar spre piese de calitate superioara, asemenea acestei componente originale Bobcat, caci acestea au atributul rezistentei.

Bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat S130 - componenta salvatoare de timp!

Ne plac momentele in care curiozitatea sau dorinta de a fi informat trec si pe la noi. Daca alegi sa ne intrebi cum sta treaba cu anumite piese, ne bucuram tare. Pana atunci iti spunem ca rolul acestei bucse este de a fi montata la bratul de prindere Bob-Tach.

Cunostintele noastre sunt in slujba ta!

Avem experienta bogata in domeniul pieselor de schimb. De-a lungul timpului am invatat foarte multe lucruri si adevarul este ca niciodata nu incetam a mai descoperi cate ceva. Insa trebuie sa stii ca toate cunostintele noastre sunt si pentru tine. Iar servciul nostru gratuit de consultanta spune cum nu se poate mai bine asta!

Trebuie sa stii ca aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S130 vine la tine acompaniata. Si nu e un oaspete nepoftit, ci o garantie ce se intinde pe 6 luni incepand din clipa achizitiei.

Iti livram aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat S130 astfel incat sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Prin curier rapid, in 24-48 de ore si hop! piesa iti bate la usa!. Stii ca pe site-ul nostru poti gasi remedii pentru mai toate defectiunile utilajului tau?

Cand piesa ajunge la tine nu inseamna ca poti uita de griji. Trebuie sa oferi atentie sporita si montajului, caci daca acesta este defectuos, viata piesei poate fi curmata.

Specificatii tehnice

(25-31)x47,5x50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura