Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 7753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
3D7QRJSN-CD
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 7753 reprezinta ingredientul principal al unui utilaj fara griji. Iar daca utilajul nu are nicio neplacere, probabil ca nici tu nu ai. Dispar si bataile de cap, si stresul provocat de functionarea defectuoasa, si timpul pierdut. Asadar, ai toate motivele pentru a alege o asemenea piesa. Unde mai pui ca este o componenta calitativa, realizata dupa cele mai inalte standarde?! Sa mai zicem ceva si de pret?! E tare prietenos! Alege sa iti faci un amic pe termen lung!

De lucrezi in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor, inseamna ca soliciti la maximum utilajele pe care le detii. Iti imaginezi cat de greu ar fi sa iti indeplinesti misiunea daca nu ai avea aportul acestora? E cam inspaimantator gandul acesta, nu-i asa? Daca si tie ti se pare la fel, atunci ia atitudine impotriva pieselor slabe. In momentul in care utilajul iti solicita o piesa noua, alege pentru acesta una calitativa, care iti ofera durabilitate si rezistenta la uzura. Iar aceasta componenta originala Bobcat se potriveste perfect acestor caracteristici!

Bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 7753 - componenta salvatoare de timp!

Ne plac momentele in care curiozitatea sau dorinta de a fi informat trec si pe la noi. Daca alegi sa ne intrebi cum sta treaba cu anumite piese, ne bucuram tare. Pana atunci iti spunem ca rolul acestei bucse este de a fi montata la bratul de prindere Bob-Tach.

Cunostintele noastre sunt in slujba ta!

Avem experienta bogata in domeniul pieselor de schimb. De-a lungul timpului am invatat foarte multe lucruri si adevarul este ca niciodata nu incetam a mai descoperi cate ceva. Insa trebuie sa stii ca toate cunostintele noastre sunt si pentru tine. Iar servciul nostru gratuit de consultanta spune cum nu se poate mai bine asta!

Trebuie sa stii ca aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 7753 vine la tine acompaniata. Si nu e un oaspete nepoftit, ci o garantie ce se intinde pe 6 luni incepand din clipa achizitiei.

Iti livram aceasta bucsa brat prindere Bob-Tach Bobcat 7753 astfel incat sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Prin curier rapid, in 24-48 de ore si hop! piesa iti bate la usa!. Stii ca pe site-ul nostru poti gasi remedii pentru mai toate defectiunile utilajului tau?

Cand piesa ajunge la tine nu inseamna ca poti uita de griji. Trebuie sa oferi atentie sporita si montajului, caci daca acesta este defectuos, viata piesei poate fi curmata.

Specificatii tehnice

(25-31)x47,5x50mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura