Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru miniincarcator JCB Robot 190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 190
Cod produs
UJCY78ZW-RA
Out Of stock
Descriere
Temperaturi uriase... motor incins...timpi morti...Aceasta pompa de apa miniincarcator JCB Robot 190 te asteapta pe rafturile depozitului nostru si iti garanteaza ca astfel de batai de cap vor fi de domeniul trecutului! Iti recomandam sa alegi intotdeauna produsele calitative ce se regasesc pe rafturile depozitului nostru! Afla care sunt cele mai bune si potrivite componente pentru tine, apeland la sfaturile specialistilor nostri! Ne poti aborda intr-o multitudine de feluri: fie ca preferi sa ne contactezi telefonic, sau via platformelor online, fie ca esti decis si vrei sa faci o cerere directa, noi iti stam la dispozitie!

Pompa de apa miniincarcator JCB Robot 190 este o minune de articol!

O pompa de apa in perfecta stare de functionare va asigura un rulaj perfect al motorului astfel: atunci cand apa ajunge la pompa, forta centrifuga o arunca impotriva peretilor exteriori ai pompei si o trimite pana la blocul motorului. Apa se deplaseaza prin chiulase si se scurge inapoi la radiator, unde procesul incepe din nou.

Serviciul de consultanta este o asigurare extra!

Pachetele noastre sunt o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

O pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Aceasta pompa de apa pentru miniincarcator JCB Robot 190 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Noua ne place sa fim implicati pana la capat, asa ca, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta!

- o garnitura

- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura