Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Caterpillar TH337

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH337
Cod produs
HX3QI57J-RA
Out Of stock
Descriere
Vrem sa iti amintim despre o piesa de schimb despre care auzim din ce in ce mai des, tocmai fiindca este foarte importanta si joaca un rol esential. Aceasta pompa de apa Caterpillar TH337 este o piesa fiabila si bine executata, care a trecut cu brio toate testele calitatii. Un produs de care utilajul tau are nevoie pentru a demonstra in fiecare zi un rulaj perfect, indiferent de cat de intensa este munca la care il supui. Asadar, achizitioneaza acum aceasta piesa de top!. Componenta noastra este 100% compatibila si cu modelul Caterpillar TH337V ! Atunci cand investesti in accesorii de calitate, pregatite sa sustina munca eficace a utilajului tau, gestul tau asigura viitorul lucrului si siguranta afacerii tale!

O pompa de apa Caterpillar TH337 este o super piesa!

Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum, si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune. Pompa de apa este inima sistemului de racire al masinii. Pompeaza lichidul de racire prin motor pentru a nu-l supraincalzi.

Produsele premium ajung la tine!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Aceasta pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 1 an ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca ne asumam o relatie deschisa, sincera cu toti clientii nostri! O relatie de prietenie care te asigura de succesul investitiilor tale!

O pompa de apa pentru incarcator telescopic TH337 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montajul corect face toata diferenta! Poate creste durata de viata a componentei achizitionate, ceea ce se va reflecta intr-un rulaj optim al vehiculului tau! Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta!

Specificatii tehnice:

• o garnitura
• Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura